microfoane, media, presa, conferință

Se anunță un șoc național: deconspirarea ziariștilor infiltrați de Sistem

319
(reînnoit 14:05 22.11.2017)
Numele unor infiltrați în presă - deconspirați de cel puțin un cunoscut ofițer de informații - persoane care au făcut diverse manevre pentru "Statul paralel"

BUCUREȘTI, 22 nov — Sputnik, Dragoș Dumitriu. O întreagă rețea de judecători, procurori, șefi de instituții și jurnaliști ar fi fost coordonată de actualul secretar general al SRI, generalul Dumitru Dumbravă, a afirmat Daniel Dragomir, ofițerul SRI care a dat peste cap opinia publică și suprastructura statului cu dezvăluirile sale.

Astăzi, Daniel Dragomir s-a ținut de promisiune, dezvăluind numele unei procuroare care ar face parte din Sistem, fiind, confirm lui Dragomir, "coordonată de ani buni de Dumbravă". Desigur, se poate obiecta asupra probelor oferite de Dragomir, dar să nu uităm că Facebook nu este nici comisie parlamentară, nici vreun organ de control abilitat.

De precizat că generalul Dumitru Dumbravă este secretarul general al Serviciului Român de Informaţii şi a fost şeful Direcţiei juridice a SRI. El s-a remarcat prin declaraţia despre căreia instanţele de judecată ca fiind "un câmp tactic" pentru SRI, noțiune extinsă ulterior la domeniile menționate de Dragomir.

"Voi începe să devoalez rețeaua sa și oamenii săi de sprijin", a scris Dragomir pe Facebook , completând, ironic, "sufrageria lui Oprea o să pară o plimbare în parc".

Cunoscuta jurnalistă Narcisa Iorga, fost membru CNA și fost șef al biroului de comunicare al PD, i-a pus lui Daniel Drgomir o întrebare importantă:

"În rețeaua lui Dumbravă sunt și jurnaliști? Foarte interesant. Or fi cei cu surse în DNA?"

"Veți vedea", răspunde Dragomir.

"Nume de ziariști?", insistă Narcisa Iorga.

"Da", răspunde sec Dragomir.

Întrebarea Narcisei Iorga are sens, deoarece și în cazul chemării lui Dragnea la DNA pentru a i se aduce la cunoștință sechestrul pe bunuri, informația a apărut cu câteva ore înainte de comunicatul DNA, prin aceeași sursă folosită în alte situații — un "jurnalist" implicat în mai multe "dezvăluiri" — subiect asupra căruia vom reveni.

"Scăparea" informației către transmițătorul consacrat a făcut ca la sosirea lui Dragnea la DNA, acesta să fie așteptat de un grup organizat de "protestatari" — ăregătiți pentru un spectacol interesant pentru mass media.

 

319
Tagurile:
ziariști, jurnaliști, SRI, DNA, Daniel Dragomir, România
Vizitarea Stației de comprimare gaze naturale Jupa, cu ocazia finalizării lucrărilor la gazoductul BRUA - Faza I

Iohannis, apariție neobișnuită: nu a fost recunoscut!

53
Președintele României a surprins pe toată lumea în timpul unei vizite de lucru, după ce șeful statului a decis să adopte o vestimentație mai puțin obișnuită pentru el. Cum a apărut în public.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Președintele României, Klaus Iohannis, a vizitat, astăzi, 28 noiembrie 2020, Stația de comprimare gaze naturale Jupa, din județul Caraș Severin.

Iohannis a făcut, însă, senzație, stârnind comentariile oamenilor. Aceștia l-au comparat cu celebrul Zorro, din pricina vestimentației alese pentru participarea la vizită.

Mai exact, Iohannis a apărut îmbrăcat în negru, cu mască pe față și cu o pălărie neagră. Mai mult decât atât, președintele a purtat și mănuși negre.

De altfel, el a fost singurul dintre cei prezenți care a avut pălărie și mănuși și este o premieră în mandatul prezidențial când poartă așa ceva.

Alături de președinte au mai fost premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne, Marcel Vela și ministrul Economiei, Virgil Popescu, informează stiripesurse.ro..

 

  

 

 

 

 

53
Tagurile:
Klaus Iohannis
Tematic
Iohannis și Orban, PRINȘI în fapt – au încălcat legea!
Iohannis a promulgat legea: zile libere pentru părinți
Iohannis și PNL – o probă de incultură și aroganță semidoctă!
Ultima oră: Iohannis schimbă foaia, dă o palmă grea PNL!

Загрузка...
Mircea Geoană

Tragedie în familia lui Mircea Geoană: doliu uriaș

1658
(reînnoit 16:13 28.11.2020)
Secretarul general adjunct al NATO a anunțat, în urmă cu scurt timp, pe pagina sa de Facebook, faptul că asupra sa s-a abătut o mare nenorocire. Despre ce este vorba.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, trece prin clipe de mari încercări. Mama acestuia s-a stins din viață.

Anunțul a fost făcut chiar de Mircea Geoană, pe pagina sa de Facebook.

”Astăzi ne-a părăsit pentru totdeauna, iubita mea mamă, Elena Iuliana Geoană. Un om bun, blând și iubitor, o soție, mamă, bunică și o prietenă fără pereche. Se va întâlni în Ceruri cu tata și cu bunicii mei dragi”, a scris secretarul general adjunct al NATO.

Acesta este convins că toți oamenii care au cunoscut-o vor avea un cuvânt bun de spus și vor rosti o rugăciune în amintirea ei.

”Dumnezeu să o așeze între Cei Drepți și să ne ajute să trecem prin aceste clipe de mare tristețe și durere”, a încheiat Geoană.
1658
Tematic
Maria Zaharova a avut dreptate – Geoană confirmă! Intenția NATO în România, dată în vileag
Ciolacu, în conducerea ONU?! Doi cunoscuți analiști îl asociază cu Mircea Geoană
ProstăNATO Geoană, între declarații aberante și trădare a intereselor României

Загрузка...
Proteste la Paris

Protestele de la Paris au degenerate în violențe - VIDEO

0
(reînnoit 19:02 28.11.2020)
Acțiunile de protest de la Paris, împotriva proiectul de lege cu privire la securitatea globală, au degenerate în dezordini de stadă.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Demonstrațiile de la Paris împotriva articolului 24 al proiectului de lege “cu privire la securitatea globală” au degenerate în dezordini de stradă, transmite RIA Novosti.

Acțiunea a început în jurul orei 14:00, în Piața Republicii.

Peste o oră și jumătate, protestatarilor pașnici s-a alăturat un grup numeros de persoane în ținute negre. Inițial aceștia adresau insulte forțelor de ordine, apoi au început să atace polițiștii cu sticle și focuri de artificii.

Huliganii au incendiat un automobile, câteva urne de gunoi, camionete și o bicicletă. La fața locului au sosit autospecialele de pompieri.

Bulevardul Beaumarchais este inundate de gaze lacrimogene, utilizate de poliția care a încercat să disperseze persoanele agresive. Ascunzându-se de gaze, mulțimea s-a îndreptat în partea opusă, creându-se o busculadă.

Marți, Adunarea Națională a Franței a adoptat în prima lectură proiectul de lege cu privire la securitatea globală. Potrivit articolului 24 al documentului, răspândirea “imaginii unei persoane sau a unui element de identificare” a unui polițist sau jandar “în scopul afectării integrității fizice și psihice a acestuia” este pasibilă  cu un an închisoare sau o amendă de 45 mii de euro.

Sindicatele jurnaliștilor se pronunță împotriva acestei prevederi. Aceștia au temeri că odată intrată în vigoare, angajații instituții media și cetățenii nu vor putea filma sau fotografia acțiunile poliției la manifestații sau acțiuni de protest.

Autoritățile au asigurat că proiectul de lege nu va interzice jurnaliștilor să filmeze acțiunile poliției.

0
Tagurile:
Paris

Загрузка...