Mihai Tudose

Presa: Întâlnire „de taină, în noapte” Tudose-Oprea. Detalii

444
(reînnoit 15:47 12.10.2017)
„Război fratricid” este expresia utilizată de Ziarul Național, caracterizând actuala situație din PSD, legată de remanierile guvernamentale.

BUCUREȘTI, 12 oct — Sputnik. Potrivit informațiilor national.ro, la „întâlnirea de taină”, din noaptea de miercuri spre joi, ar fi fost prezent și Gabriel Oprea

„Prezenta care ar putea duce la o „radicalizare" a pozițiilor celor două grupări”, scrie sursa citată, având în vedere taberele lui Dragnea și Tudose.

„Război fratricid”, este expresia utilizată de Ziarul Național, caracterizând actuala situație din PSD, legată de remanierile guvernamentale.

„Ultimele ore au fost unele mai mult decât frământate la nivelul liderilor PSD, fiecare tabără implicată în acest război fratricid făcând ultimele mutări în vederea încleștării decisive din Comitetul Executiv. Și dacă gruparea Liviu Dragnea și-a risipit eforturile pe încercarea disperată de a-și ține baronii loiali din Sud aproape, cei din tabăra lui Mihai Tudose au făcut o mișcare cel putin surprinzătoare”, scrie sursa citată.

Cu toate acestea, menționează publicația, „este greu de crezut că fostul vicepremier, la problemele pe care le are încă în Justiție, ar forța o revenire personală în prim-planul vieții politice, lucru dovedit și de discreția în care a încercat să învăluie participarea sa la întâlnirea cu „gașca" Tudose”.

Potrivit „Național”, jocul dublu, prezentat anterior de aceeași sursă, făcut de Gabriela Firea, s-ar adeveri în acest sens, argumentul fiind legătura Oprea-Firea-Pandele, iar Liviu Dragnea va fi dezamăgit de „susținerea sudului”.

444
Tagurile:
Întâlnire de taină, PSD, Mihai Tudose, Gabrielei Firea, Gabriel Oprea, Liviu Dragnea, România
Tematic
Incredibil! Leul s-a întărit imediat ce guvernul Tudose a început să se clatine
(VIDEO) Premierul Tudose a discutat "necesitatea remanierii" cu...Raluca Turcan!
Conform lui George Maior, Tudose aduce un "risc la securitatea statului"

Загрузка...