Liviu Pleșoianu

Pleșoianu se ia tare de SUA: Noua Securitate ESTE creație de peste ocean

1005
(reînnoit 11:46 06.09.2017)
Atac incredibil al deputatului Liviu Pleșoianu: "Eu nu mă feresc de cuvinte - Noua Securitate din România ESTE într-o foarte mare măsură creația celor de peste ocean!"

BUCUREȘTI, 5 sept — Sputnik. În această noapte, Liciu Pleșoianu a transmis un nou mesaj extrem de puternic către Washington: "Este timpul ca SUA să trimită un alt ambasador în România".

Deputatul PSD lansează acest apel în contextul în care atrage atenția asupra a două aspecte. Primul — "Noua Securitate din România ESTE într-o foarte mare măsură creația celor de peste ocean", dar, în al doilea rând, "din fericire, Președinte a fost ales Donald Trump, nu Hillary Clinton".

"Este timpul ca SUA să trimită un alt ambasador în România. De asemenea, este timpul ca SUA (unde, din fericire, Președinte a fost ales Donald Trump, nu Hillary Clinton) să retragă orice sprijin pentru Noua Securitate. Eu nu mă feresc niciodată de cuvinte — Noua Securitate din România ESTE într-o foarte mare măsură creația celor de peste ocean!"

Iar deputatul declară și că este gata de a continua parteneriatul cu SUA dar nu în condișiile în care Românai e tratată ca o colonie. Este momentul ADEVĂRULUI, spune Pleșoianu, "va deveni SUA cu adevărat PARTENERUL României sau va continua să ne trateze ca pe o COLONIE?".

Liviu Pleșoianu păstrează pentru finalul mesajului cea mai importantă afirmație, care ar putea deveni un motto politic al unei perioade de schimbare: "În pragul Centenarului Marii Uniri, românii NU mai tolerează nicio imixtiune în treburile interne ale acestei țări!".

Atfel, situația din România va rămâne în paradigma cunoscută — "Cântec vechi, versuri noi — Binomul, Ambasada, Propaganda…", scrie Pleșoianu într-o postare nocturnă pe Facebook.

1005
Tagurile:
Securitate, Liviu Pleșoianu, SUA
Tematic
Mircea Badea și Liviu Pleșoianu: „Iohannis e doar un executant”
Liviu Pleșoianu, posibil în pericol - vine cu "un Proiect Național" inedit!
Liviu Pleșoianu - ar putea fi exclus din PSD pentru că nu votează guvernul
Incredibil: Pleșoianu îi cere garanții lui Dragnea pentru a vota Guvernul!

Загрузка...