Liviu Pleșoianu

Deputat către Guvern: Expulzăm ambasadorul SUA, sau acceptăm statutul de colonie

2856
(reînnoit 17:05 04.09.2017)
Deputatul PSD Liviu Pleșoianu este indignat de ingerința ambasadei SUA la București în politica internă a României, în speță după răspunsul acesteia cu referire la reformele în justiție, lăsându-se „îngrijorate pentru sistemul judiciar”.

BUCUREȘTI, 30 aug — Sputnik. Liviu Pleșoianu aduce acuze grave ambasadorului SUA în România, Hans Klemm, Ambasadorul SUA la București, domnul Hans Klemm, scriind într-o postare pe contul său de Facebook că acesta „a jignit în mult prea multe rânduri poporul român!”, motiv pentru care solicită expulzarea diplomatului.

„Solicit EXPULZAREA de urgență a ambasadorului Hans Klemm! Date fiind ingerințele repetate în treburile interne ale țării mele, solicit expulzarea de urgență a ambasadorului Hans Klemm. Dacă suntem cu adevărat un stat independent și suveran, dacă ne respectăm Constituția și pe noi înșine, nu mai putem tolera amestecul acestui ambasador în activitatea parlamentară și guvernamentală, precum și în politica românească în ansamblul ei. Nu e absolut deloc treaba ambasadorului Hans Klemm, așa cum nu e, în general, treaba niciunui ambasador cum anume hotărâm noi să ne construim propriul cadru legislativ!”, a punctat deputatul social-democrat.

Liviu Pleșoianu îl învinuiește că a certat poporul român pentru opțiunile electorale, a susținut protestele de „dărâmare a guvernului instalat legitim”, 

„Nu suntem sclavii nimănui, să vă intre bine în cap acest lucru! Pentru toate acestea și pentru multe alte afirmații, poziționări și atitudini de STĂPÂN DE COLONIE, solicit EXPULZAREA DE URGENȚĂ a ambasadorului Hans Klemm. E cazul ca America să înceapă să ne trateze cu RESPECT REAL!”, a subliniat legislatorul, continuând că „dacă ministrul de Externe și premierul nu iau imediat măsurile care se impun, înseamnă că acceptă tacit statutul de COLONIE ADMINISTRATĂ DE PESTE OCEAN!”.

 

2856
Tagurile:
Ingerință, Expulzare, Ambasadorul SUA, PSD, Liviu Pleșoianu, Hans Klemm, România
Тема:
Imixtiunea SUA în problemele interne ale României (48)

Загрузка...