Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, făcut de doi bani - se așteaptă o replică furioasă!

2291
Un cunoscut om politic dă de pământ cu controversatul realizator TV, îi aduce acuzații grave!

BUCUREȘTI, 27 aug — Sputnik. Nu totdeauna oamenii politici rabdă fără să riposteze la atacurile unor realizatori TV, mai ales atunci când acestea nu sunt demersuri gazetărești, bazate pe date, pe analize, ci sunt rezultatul unei evidente ralieri politice.

Liviu Pleșoianu nu a mai suportat șarjele lui Rareș Bogdan — și a replicat dur. De menționat că deputatul PSD a absolvit o facultate de jurnalism, așa că vorbele nu îi vin prea greu…

"Rareș Bogdan —TALIBAN jignește incalificabil MILIOANE de români", scrie Pleșoianu, făcând referire la o afirmație a lui Bogdan: "Pentru că sunt atât de mulți români stupizi sau neinformați/needucați încât șmecheria a ținut!".

Pleșoianu îl numește pe Rareș Bogdan "textila cu care își lustruiește pantofii Insul din Deal" — acesta fiind Iohannis, evident — cu care ar avea "ceva" în comun — sunt "născuți sub aceeași zodie — zodia DEZBINĂTORILOR".

"Cei ca tine au distrus de fapt fibra națională, pseudo-patriotule!", îi aruncă în față, Pleșoianu aprigului realizator TV.

Apoi, deputatul se referă la o altă declarație scandaloasă a lui Bogdan la adesa electoratului social democrat — "oameni în cărucioare".

"Mai ții minte când ziceai că PSD nu poate face miting pentru că "ar trebui să pună la dispoziție cărucioare"!?", întreabă Pleșoianu. "Doar o ființă care nu are nimic în spatele coastelor poate spune așa ceva", apreciază deputatul.

Concluzia notei postate pe Facebook se referă la lipsa de simțire manifestată atât de Rareș Bogdan, cât și de "stăpânul" acestuia, președintele Iohannis.

"Ești la fel ca Stăpânul tău, Insul din Deal. Și el, ca și tine, își duce mâna la coaste ca să verifice dacă mai e ceva pe-acolo, dacă i-a crescut și lui organul de om…", a scris deputatul Liviu Pleșoianu.

Așteptăm replica lui Rareș Bogdan pentru Pleșoianu — evident, în afară de celebra "omul rușilor", element subînțeles deja în discursurile unei "anumite părți a presei și politicienilor", ca să folosim o altă expresie consacrată după instaurarea democrației în România.

2291
Tagurile:
făcut de doi bani, furioasă, replică, Rareș Bogdan
Tematic
Rareș Bogdan a răbufnit: „Îmi ajunge gluma generală din România”
Rareș Bogdan - desființat și numit "ticălos", ar putea să nu mai apară pe post
Rareș Bogdan - pictat la Muzeul Satului!
Sondaj: Rareș Bogdan i-a zdrobit pe Gâdea și Ciutacu!

Загрузка...