Sorin Roșca Stănescu

Omul lui Sorin Roșca Stănescu - mutilat pe viață!

947
(reînnoit 11:22 28.07.2017)
Un accident cumplit și un rezultat tragic pentru un jurnalist de bază și om de încredere al lui Roșca Stănescu și al ziarului Ziua - o situație cumplită

BUCUREȘTI, 28 iul — Sputnik. Unul dintre cei mai importanți șefi de departament ai influentului ziar "Ziua", fondat de Sorin Roșca Stănescu și finanțat de Dinu Patriciu o bună perioadă, Bogdan Comaroni, a suferit un teribil accident.

Din informațiile aflate până în prezent, Bogdan Comaroni umbla cu un ferăstrău electric pentru a tăia un buștean sau un copac. Comaroni se afla la Fieni, la o rudă pe care o ajuta la treburi gospodărești.

La un moment dat, lama sau lanțul drujbei s-ar fi desprins iar Comaroni s-a ferit instinctiv cu mâna; gestul se pare că i-ar fi salvat viaţa, ferindu-l de o lovitură fatală în zona superioară a corpului, în schimb i-a tăiat lama fierăstrăului i-a retezat mâna.

A fost dus cu greutate la spitalul de urgență Floreasca, "grație intervenției colegei noastre Elvira Gheorghiță", spune jurnalistul Florian Bichir, dar ajungând târziu iar rana fiind îngrozitoare, medicii nu i-au mai putut salva mâna, afirmă Rareș Bogdan. Conform lui Rareș Bogdan și Florian Bichir, operația a durat 13 ore, medicii l-au stabilizat, dar nu i-au mai putut salva mâna. Bogdan Comaroni se află internat la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti.

Cunoscutul jurnalist și scriitor Florian Bichir, fost coleg cu Bogdan Comaroni, a stat de vorbă cu acesta după operație.

"Am reușit să vorbesc cu Bogdan, e fericit că a rămas în viață", a declarat Bichir în emisiunea lui Rareș Bogdan. "Vă mulțumește tuturor pentru gândurile bune. E plin de viață și optimism!", a mai spus Bichir.

Bichir se gândește cu emoție la fostul său coleg: "Oare ce poate fi mai cumplit pentru un jurnalist decât să fie în prag sa-și piardă mana dreaptă? Ne rugam pentru tine Bogdan! Va fi bine! Dumnezeu nu îi lasă pe cei corecți", scrie Florian Bichir, care este și absolvent de Teologie.

Un gest frumos l-au făcut cei de la Realitatea TV, Rareş Bogdan discutând cu acţionarii postului, Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru, iar după această discuție a anunțat că Bogdan Comaroni "va primi o colaborare la Realitatea TV, trustul media şi colegii "fiindu-i aproape jurnalistului în această perioadă grea", scrie site-ul Realitatea TV.

Bogdan Comaroni a fost unul dintre ziariștii importanți din structura ziatului "Ziua", gravitând între secția "Politică" și cea de "Sport", iar la un moment dat avansând până la funcția de redactor-șef. Față de analiștii de nivelul lui Roșca Stănescu, Roland Cătălin Pena sau Adrian Pătrușcă, sau a investigatorilor precum Răzvan Savaliuc sau Cosmin Barbu, Comaroni s-a remarcat printr-un stil incisiv, puternic — un jurnalist de acțiune.

În contextul în care "Ziua" nu a fost un ziar cu tiraj mare, ci bazat pe influența în mediul politic și de afaceri, Comaroni a fost unul dintre cei pe care Roșca Stănescu s-a bazat în atingerea scopurilor ziarului și patronatului.

După închiderea ediției pe hârtie și menținerea în mediul online, Comaroni a devenit factorul decizional la "Ziua".

947
Tagurile:
mutilat pe viața, accident, Ziua, Sorin Roșca Stănescu

Загрузка...