Klaus Iohannis și DonaldTrump

Dezvăluire șoc: "Iohannis i-a cerut lui Trump intervină în problema Soros"

1809
(reînnoit 12:50 17.07.2017)
Consilier al lui Trump: "Soros e în cârdășie cu serviciile din România și Ungaria, Iohannis i-a pus pe masă lui Trump cazul Soros, ei încep să înțeleagă amenințarea"

BUCUREȘTI, 17 iul — Sputnik, D. Dragoș. Interviu incendiar dat de Roger Stone, consultatnt al lui Donald Trump și personaj influent în cadrul administrației de la Washington. La celebra "Infowars" a lui Alex Jones, Stone a vorbit de situația din România, de influența uriașă pe care Soros o are la București.

Roger Stone a vizitat de curând România oferind un interviu ziarului Adevărul, în care a făcut afirmații teribile, vizând intenția lui Soros de a destabiliza și da jos guvernele de București și Budapestaa. În urma acetui interviu, jurnalistul Mircea Barbu a fost concediat de Adevărul.

"George Soros este în cârdășie cu serviciile de informații din România și Ungaria", a declarat Stone în emisiunea lui Alex Jones. "Serviciile de informații din ambele țări derulează operațiuni ilegale, mai mult în linie cu CIA-ul nostru decât sunt cu propriile guverne.

Roger Stone
© Photo : Captură ecran
Roger Stone

Jumătate din populația statului (român) este spionată, declaraă Stone, "jumătate din populația din această țară este sub supraveghere". Soros este un infractor, trebuie oprit, declară consultantul american.

"Aceste Open Society sunt fațade pentru terorism și pentru ceea ce este mai rău. Trebuie închise. El trebuie să fie prins, acuzat, judecat și trimis în închisoare", a declarat Stone la Infowars.

Ceea ce este însă mai interesant este declarația în legătură cu Iohannis — pusă sub semnul "cred că" — anume că președintele român i-a fi cerut ajutorul lui trump în problema Soros.

"Cred că președintele României a pus pe masă cazul Soros când s-a întâlnit cu președintele Statelor Unite săptămâna trecută. Cred că ei încep să înțeleagă amenințarea gravă a lui Soros pe care acesta o exercită nu numai în SUA, dar și în străinătate", a declarat consultantul lui Donald Trump.

Stone a făcut o declarație radicală și în privința infiltrării președinției România și guvernului — Soros "a cheltuit o avere pentru a-și planta oamenii în guverne" — dar chiar și în privința ambasadelor SUA.

"Dar permite-mi să fiu foarte clar Alex: ambasadele SUA din București și Budapesta sunt ambele complet populate cu oameni care sunt loiali lui George Soros.

Oameni care fac ceea ce le cere Soros. (…) El luptă să submineze aceste democrații", a declarat Stone.

Menționăm că interviul, care merită urmărit integral, a fost tradus prin efortul agențiaie Flux24.

1809
Tagurile:
dezvăluire, Klaus Iohannis, Donald Trump, George Soros
Tematic
Întâlnirea Iohannis - Trump: Vorbe frumoase care nu aduc nimic concret
Iohannis la conferinţa cu Trump: "Suntem primii care alocă 2% pentru apărare"
Oricât costă vizita lui Iohannis în SUA, România plătește garantat

Загрузка...