Comisia Europeană

Deputat PNL: România este tratată de Comisia Europeană ca o țară de mâna a II-a

67
Un guvern care acceptă tot felul de condiții politice lipsite de temei nu este un guvern care îi respectă pe români și care acționează în interesul României.

BUCUREȘTI, 12 iul — Sputnik. Guvernul se votează de către Parlament, iar jurământul se depune la Palatul Cotroceni cu mâna pe Biblie și pe Constituția României, scrie deputatul Daniel Gheorghe pe Facebook.

Premierul a anunțat că Guvernului României își va lua angajamentul de a da raportul în fața Bruxelles-ului pentru toate măsurile și deciziile importante.

Potrivit deputatului Daniel Gheorghe, guvernarea se asumă în numele poporului român, nu în numele Comisiei Europene ori al vreunui euro-birocrat.

"Mi se pare o umilință pentru România să fie tratată la infinit ca o țară de mâna a treia bună de pus la colț pe coji de nucă la colțul clasei. Un guvern care acceptă tot felul de condiții politice lipsite de temei nu poate fi un guvern care sa respecte pe români și care să acționeze în interesul României!", scrie deputatul pe pagina de Facebook.

67
Tagurile:
PNL, Comisia Europeană, România
Tematic
Comisia Europeană va da mai mulți bani proiectului gazoductului Ungheni-Chișinău
Comisia Europeană va afla de ce companiile vând mărfuri proaste esticilor
Pentru Comisia Europeană Referendumul nu există
Comisia Europeană îndeamnă Facebook să lupte cu dezinformarea
Comisia Europeană ar putea obliga fermierii să întoarcă banii din subvenții

Загрузка...