Laura Kovesi

Atac virulent la adresa celor care o susțin pe Kovesi

1530
(reînnoit 10:47 13.07.2017)
Important lider politic: "Ăștia care au ieșit în seara asta în capitală să o susțină pe codruța, ori sunt duși cu pluta, ori sunt butonați în mod direct"

BUCUREȘTI, 10 iul — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Se poate spune că a fost un final de săptămână fierbinte, este concluzia pe care o tragem urmărind atacurile verbale. După ce deputatul Liviu Pleșoianu a fost insultat de o animatoare a protestetelor anti-PSD, după ce Augustin Lazăr pe de-o parte, Liviu Dragnea de cealaltă parte, au anunțat acțiuni dure împotriva celor care atacă instituțiile pe care le conduc — Parchetul General, respectiv PSD — a venit și rândul unuia dintre cei mai vocali politicieni să iasă la rampă.

Pe pagina sa de socializare, Codrin Ștefănescu îi cataloghează pe susținătorii șefei DNA drept "duși cu pluta" sau "butonați în mod direct".

"Ăștia care au ieșit în seara asta în capitală să o susțină pe codruța, ori sunt duși cu pluta, ori sunt butonați în mod direct", scrie Codrin Ștefănescu.

Iar secretarul general adjunct al PSD simte nevoia unei justificări pentru felul în care îi cataloghează pe manifestanți: "La cât s-a scris, vorbit, demonstrat, urlat — totul pe negativ — pe acest subiect zilele astea, altă explicație logică nu mai am!", scrie Șetfănescu — "Chiar nu mai am!", a repatat el exasperat.

Intrând în dialogul cu cititorii, care au formulat la rându-le diverse explicații, ipoteze, acuze — cum se întâmplă în asemenea cazuri — Codrin a pus punct intervențiilor sale exprimându-și încă o dată exasperarea:

"E ilogic, sincer! Lucrurile sunt atât de clare, vizibile și de necontestat!", a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Este de amintit că în ultima perioadă au apărut înregistrări cu Laura Kovesi care au fost comentate negativ de mai mulți juriști, oameni de presă și politicieni, dar factorii de decizie, minitrul Justiției și Președintele așteaptă finalizarea uneo anchete interne. De asemenea, atitudinea liderului PSD Liviu Dragnea este neclară politic, Dragnea nesusținând deschis atitudinea lui Liviu Pleșoianu sau Codrin Ștefănescu, ci adoptând o politică a așteptării unor semnale clare — fie din ancheta internă, fie din zonele care au mai avut un cuvânt de spus și altă dată în menținerile din structurile de justiție — Ambasada SUA și ale altor câtorva state europene.

1530
Tagurile:
atac virulent, Laura Codruţa Kovesi, București
Тема:
Laura Codruța Kövesi (118)
Tematic
Iohannis o apără pe Kovesi și pune în gardă Guvernul
La CSM, decizia Laurei Kovesi privind demisia din fruntea DNA
Laura Kovesi - condiția pentru premierul PSD
Fără precedent: sesizare penală împotriva Laurei Kovesi
Scenariul unui celebru jurnalist: "Iohannis suspendat, Kovesi arestată"
Ciutacu, bănuit că a primit materialele cu Kovesi - i s-a spart contul!
Sondaj: Laura Kovesi - arestată, demisă, suspendată, nevinovată

Загрузка...