Mihai Tudose

Mihai Tudose - acuzații foarte grave din partea a doi jurnaliști celebri

1460
(reînnoit 13:08 30.06.2017)
"Tudose este ofițer SRI", "Confirm cele spuse, informatiile mele sunt aproape identice. Cu gradul nu ne potrivim"

BUCUREȘTI, 30 iun — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Unul dintre fondatorii cunoscutei publicații "Academia Cațavencu", jurnalistul Patrick André de Hillerin revendică întâietatea informațiilor privind "neregulile din CV-ul lui Tudose și din declarația lui de avere".

"Mă enervez — nu pressone, citată copios, a dat primele indicii despre neregulile din CV-ul lui Tudose și din declarația lui de avere, ci eu", scrie Hillerin. "E OK, sunt obișnuit să nu fiu citat. Mai ales că acuzațiile mele sunt mai complete și mai grave".

Dar ce este mai important, e insistența cu care cunoscutul jurnalist a susținut, în multe rânduri, că Mihai Tudose este în solda SRI, că are grad în cadrul instituției.

"Eu merg mai departe și susțin, în continuare, fără teamă de dezmințirile ANI MV sau ale lui Tudose, că desemnatul premier a avut grad în SRI. Cel puțin locotenent-colonel.

Pentru susținerea acestei dezvăluiri, Patrick André de Hillerin își pune la bătaie reputația de jurnalist care de 27 de ani "nu difuzez informații false (…) nu sunt nici teoretician al conspirației, iar articolele mele stau dovadă că ceea ce am scris (…) a fost adevărat", scrie Hillerin într-o postare.

O intervenție interesantă a fost a cunoscutului realizator Razvan Dumitrescu, care a confirmat fără echivoc afirmațiile lui Hillerian.

"Confirm cele spuse de Patrick André de Hillerin", a scris realizatorul Antenei 3. "Informațiile mele sunt aproape identice. Cu gradul nu ne potrivim, în sensul că sursele mele susțin că s-ar fi oprit la colonel plin și nu ar fi putut ajunge general".

Problema e, comentează Dumitrescu, că "din punct de vedere oficial niște informații pe surse nu ajută la nimic".

"Și dacă au dreptate sursele, nu poți face nimic cât timp nu există dovezi. Iar dovezi nu pot exista din zona asta niciodată. Cred că pe asta se și bazează Sistemul, nu?", remarcă Răzvan Dumitrescu.

Imediat însă, Răzvan Dumitrescu vine cu o nouă completare. Mihai Tudose avea un șef de cabinet, Ivan, spune Dumitrescu "care a lucrat la analiză/ sinteză în sistemul național de ordine publică și siguranță națională până în 2006.

"Soția lui Ivan ar lucra la UM 0472", spun sursele lui Dumitrescu. "Se mai spune că și lângă ministrul Transporturilor s-ar afla un consilier care a activat la SRI Focșani și care, între 2012 — 2016, ar fi fost la biroul de protecție internă. Să mai zic ce spun sursele sau să tac?", a încheiat Dumitrescu.

Având în vedere că e vorba de doi ziariști importanți și cu activitate respectabilă, dar și de faptul că aceste imformații au devenit publice, nu considerăm faptul ca venind "pe surse" ca fiind un impediment pentru o verificare a lor.

În fapt, cei doi jurnaliști au lansat o acuzație exterm de gravă la adresa premierului, dar mai ales a sistemului, a modului în care funcționează România. O țară UE cu un premier ofițer SRI nu este o bănuială care poată fi lăsată să existe — sub o formă fără replică, evident.

1460
Tagurile:
jurnaliști, acuzații, Mihai Tudose
Tematic
Mihai Gâdea anunță dezastrul lui Tudose
Exclusiv: "Concursul" lui Tudose - un scandal ce poate atinge SRI
PSD îl va trânti pe Dragnea la vot, prin Tudose - care ar putea să se retragă
Mihai Tudose, făcut praf de presa gălățeană! Porecla necruțătoare a premierului
Secretul numirii lui Tudose: "O afacere de 20 miliarde euro pentru Dragnea"
Lista noului Guvern Tudose - câteva schimbări esențiale
Viorica Vasilica Dăncilă

Viorica Dăncilă, îl ia de urechi și îl provoacă pe Cîțu!

109
Fostul premier îl pune la punct și îl provoacă pe Florin Cîțu – intervenție tăioasă, dar cu cifrele pe masă – și o provocare pentru PNL

BUCUREȘTI, 21 sept – Sputnik. Fostul premier Viorica Dăncilă nu postează des, dar când o face dovedește că a rămas aceeași femeie curajoasă, prima s-a încumetat să conducă Guvernului României.

De data asta, reacția Vioricăi Dăncilă se datorează declarațiilor liberalilor făcute într-o vizită electorală în Teleorman. ”Obrăznicia actualilor guvernanți întrece orice închipuire!”, scrie Dăncilă.

”Vizita ministrului Cîțu în județul Teleorman a fost făcută în bătaie de joc, pentru a-i certa și umili pe locuitorii județului”, arată Dăncilă, obrăznicindu-l pe Florin Câțu -  ”Un ministru care a prăbușit economia națională n-ar trebui să aibă tupeul de a se arăta cetățenilor și a le da lecții politice, cu autosuficiență și aroganță”.

Viorica Dăncilă le dă o lecție liberalilor – cu cifrele pe masă: ”Când veți reuși dumneavoastră, domnule Cîțu și domnilor din PNL, să duceți economia românească la o creștere de 4%, ca în 2019, în loc de o scădere de 5%, estimată pentru acest an, atunci să mergeți să vă lăudați în fața oamenilor”.

”Până atunci ar trebui să stați ascunși, fiindcă n-aveți niciun motiv de mândrie, ci doar motive de rușine - dacă ați înțelege măcar sensul acestui cuvânt!”, transmite tăios Viorica Dăncilă.

Deci, o provocare pe care fostul premier o aruncă actualului guvern, bazat pe cel mai important indicator!

Cât despre primarul PSD din Alexandria, Victor Drăgușin, cel care a fost atacat de Cîțu în privința fondurilor primite, Viorica Dăncilă spune că acesta ”îi poate da oricând lecții de administrație publică ministrului Cîțu-recesiune” și își exprimă siguranța că ”va câștiga din nou alegerile la primărie și va conduce în continuare orașul cu profesionalism și dedicare, așa cum a făcut-o și până acum”.

Deci, un mesaj punctual, puternic și clar – așa cum au fost discursurile și ieșirile publice ale celei dintâi femei premier, Viorica Dăncilă.

109
Tagurile:
Florin Cîţu, Viorica Dăncilă
Tematic
Tupeu: PSD Ciolacu se laudă cu realizările lui Daea, din perioadele Dragnea și Dăncilă!
Viorica Dăncilă – intervenția zilei! Demonstrație de caracter pentru PSD și clasa politică
Dănuța distruge PNL: legătură activă Nicușor - Dăncilă - PSD

Загрузка...
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan își cere scuze… spunând o minciună crasă!

551
(reînnoit 19:14 21.09.2020)
În loc să își pună cenușă-n cap, Rareș Bogdan comite o nouă gafă sau obrăznicie, dar și o mare minciună.

BUCUREȘTI, 21 sept – Sputnik. Unul dintre cele mai grosolane atacuri din așa zisa politică din România a fost lansat de  controversatul europarlamentar Rareș Bogdan la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber. Opinia publică a fost pur și simplu scandalizată – mai ales că e vorba de un atac la o femeie.

”Aceasta nenorocita ordinara, agent de influența împotriva Statului Roman, numita de Dragnea și Tariceanu ca Avocat al Poporului, mizerabila care a BLOCAT aplicarea Legii prin care am tăiat pe 28 Ianuarie PENSIILE SPECIALE,  prin sesizarea făcută la o Ccr in care 8 din 9 judecători sunt beneficiari de pensii speciale, continua ticăloșiilor!!!!”, a scris Rareș Bogdan pe pagina de Facebook.

Azi, Rareș Bogdan a fost întrebat de DC News despre această ieșire – iar personajul a încercat o schemă de scuză… pe formă, dar nu și pe fond. Mai mult, Rareș Bogdan a spus și o minciună.

”Pe fond, atacul meu la doamna Weber a fost corect. (!!) Limbajul folosit a fost excesiv și cer scuze!”, a spus Rareș Bogdan, completând ”Deci, limbajul excesiv nu are ce căuta la un politician și cer scuze, mai ales că sunt un om care respectă femeia”.

Deci, dacă pe fond e corect ceea ce a spus, Rareș Bogdan întărește afirmația conform căreia Weber e  o ”nenorocită ordinară, agent de influență împotriva Statului Român”! Iar ca formă, scuzele lui sunt relative – ”limbajul a fost excesiv” – deci nu spune că a fost complet greșit, că e vinovat de mârlănie, grosolănie, proastă creștere etc.

De fapt, e firesc, ala cum mai arătat, personajul pare un impostor, nu un intelectual, pentru el cuvintele au alte sensuri, nu cele din limba română.

În plus, așa cum titrez, Rareș Bogdan a spus o minciună crasă: ”Nu am jignit în viața mea o femeie. Îmi cer scuze față de doamna Weber ca femeie, în schimb gestul domniei sale de a ataca Legea pensiilor speciale...”.

Rareș Bogdan minte de îngheață apele! Nici nu e nevoie să mergem la arhivele emisiunii în care el și alți exponenți a limbajului vulgar și injurios au lăsat o pagină neagră în istoria televiziunii; nu, el europarlamentarul spunea, pe 20 octombrie 2019, despre Viorica Dăncilă: 

”Prima data cand sunt nevoit sa o fac pur si simplu PROASTA pamantului. Nu am vazut asa ceva in viata mea! Rusine maxima pentru PSD si pesedisti ca au ajuns sa fie condusi de o astfel de creatura”.

Textul l-am lăsat așa cum l-a scris ”intelectualul” pe Facebook. Deci ”PROASTA pământului” sau ”astfel de creatură” nu sunt jigniri? Sau Viorica Dăncilă nu e femeie?

Ca o paranteză – în costumația sa de malagambist, Rareș Bogdan a participat la ”Școala de vară PSD” din 2016, sub egida Organizației de Femei Social Democrate… condusă atunci de Viorica Dăncilă! Da, aceeași ”creatură”!

În concluzie, Rareș Bogdan s-a mai făcut odată de râs… dacă mai era nevoie. Citiți și link-urile alăturate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

551
Tagurile:
Rareș Bogdan
Tematic
Rareș Bogdan, mesaj surpriză înainte de Moțiune: ”Ne-am făcut suficient de băcănie!”
Eugen Teodorovici îl face total de rușine pe Rareș Bogdan! Așa ceva!...
Se întoarce roata: Marian ”Ceaușescu” își bate joc de Orban și Rareș Bogdan
A fost publicată “Lista rușinii” pentru Iohannis, Orban și Rareș Bogdan!
Rareș Bogdan, ieșire agramată, mitocănie șocantă

Загрузка...

În Georgia s-au încheiat exercițiile “Noble Partner 2020”. Ce căută militarii NATO în țară

0
(reînnoit 20:45 21.09.2020)
Organizatorii declară că scopul acestor exerciții este sporirea capacității de apărare a Georgiei, SUA și statelor partenere, precum asigurarea stabilității în regiunea Mării Negre. Experții consideră însă că scopul este cu totul altul.

În Georgia s-au încheiat exercițiile internaționale “Noble Partner 2020”. Pentru a participa la manevre, în țară au sosit aproximativ 3 mii de militari din SUA, Polonia, Franța, Marea Britanie. Ambasadorul american a declarat că țările vor să îmbunătățească capacitatea de luptă prin eforturi comune și să susțină securitatea în regiunea Mării Negre. Totuși, ce se ascunde în spatele acestor declarații? De ce militarii NATO au ales anume Georgia pentru manevre? Ce crede Rusia despre aceste exerciții?

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tematic
Antrenament sau spectacol: Exercițiile Forțelor Aeriene și ale marinei SUA în Marea Neagră
Butoiul cu pulbere din Mediterană: Turcia și Grecia, exerciții militare rivale
În Belarus au demarat exercițiile militare "Frăția Slavă 2020"

Загрузка...