Sebastian Ghiță

Mesajul din Serbia al lui Sebastian Ghiţă

696
Sebastian Ghiță este încarcerat într-un penitenciar din Belgrad de unde va asista prin videoconferință la procesele pe care le are deschise în instanțele din România.

BUCUREȘTI, 9 mai — Sputnik. La termenul de marți al procesului în care Sebastian Ghiță este judecat alături de fostul primar al Ploieștiului Iulian Bădescu, avocații fostului deputat au spus că acesta este închis în penitenciarul central din Belgrad, scrie Cotidianul.

Sebastian Ghiță le-a transmis avocaților că vrea să asiste la desfășurarea procesului printr-un sistem de videoconferință. Judecătorii au amânat procesul pentru data de 6 iunie și au dispus citarea lui Ghiță prin intermediul Ministerului Justiției.

Tot pe 6 iunie se va discuta și cererea DNA de emitere a unui al treilea mandat de arestare pe numele fostului deputat. În dosar, Sebastian Ghiță este judecat pentru că l-ar fi mituit pe Iulian Bădescu, fost primar al municipiului Ploiești.

În iulie 2015, Sebastian Ghiță a fost trimis în judecată pentru dare de mită, instigare la abuz în serviciu având drept consecință obținerea pentru altul a unui folos necuvenit și spălare de bani. Iulian Bădescu este acuzat de luare de mită și abuz în serviciu.

696
Tagurile:
Sebastian Ghiță
Tematic
Băsescu – panică față de ce știe Ghiță despre contrabanda cu Serbia
Azil politic pentru Ghiță - există toate motivele
Ghiță prins la Belgrad, ar putea cere azil politic
Jurnaliștii au aflat unde se ascunde Ghiță
Mircea Badea l-a denunțat penal pe Guran – “ca Ghiță pe Vântu”

Загрузка...