Victor Ciutacu

Ciutacu: "Mircea Badea şi Mihai Gâdea - băsişti sub acoperire"

4668
(reînnoit 14:41 21.04.2017)
Reacţia cunoscutului realizator Victor Ciutacu după mai multe afirmaţii ale unor persoane publice despre legăturile secrete ale lui Traian Băsescu

BUCUREŞTI, 21 apr — Sputnik. O avalanşă de reacţii a apărut după ce fostul preşedinte Traian Băsescu a depus în Parlament o iniţiativă care vizează anumite scutiri, reduceri de pedepse şi graţieri. Băsescu a fost atacat chiar de membri din propriul partid, dar mai ales de cei care promovează lupta anticorupţie.

Băsescu a fost acuzat chiar că are înţelegeri secrete cu Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, fostul preşedinte fiind ironizat că "s-a înscris deja în PSD". Atacurile s-au îndreptat şi împotriva celor din presă, acuzaţiile amestecându-se cu tot felul de supoziţii absurde, într-un fel de carusel al denunţărilor.

Cu umoru-i binecunoscut, jurnalistul Victor Ciutacu a luat în băşcălie aceste atitudini. Într-o postare pe Facebook, el glumeşte pe seama acestor acuzaţii şi dezvăluiri, ridiculizându-le printr-un exemplu absurd: foştii săi colegi Mircea Badea şi Mihai Gâdea, doi dintre cei mai cunoscuţi adversari ai lui Traian Băsescu, ar fi, conform "propagandei"… băsişti.

"Hai că s-a citit propaganda că Băse e înţeles cu pesediştii şi că mai şi face blat cu Voiculescu. Eu demult îi bănuiam pe Badea şi pe Gâdea că-s băsişti sub acoperire, da' odată ce ne anunţă Securitatea e ca şi probată suspiciunea:))", a scris Ciutacu pe Facebook.

Chiar dacă Victor Ciutacu a glumit, chestiunea isteriei publice şi a promovării acuzaţiilor nefondate, a presupunerilor insultătoare a devenit un flagel în societatea românească.

Postare Victor Ciutacu, captură ecran
© Facebook / Victor Ciutacu
Postare Victor Ciutacu, captură ecran

 

4668
Tagurile:
Băşişti, Victor Ciutacu, Mihai Gâdea, Mircea Badea, Traian Băsescu, România
Tematic
Ciutacu, reclamat pentru discriminare, spune că e un "evreu hărțuit"
Victor Ciutacu: PSD nu căuta dreptate, ci acces la butoanele terorii
Polițistul Godină, atacat pentru bani de Ciutacu și Mircea Badea
Sondaj: Rareș Bogdan i-a zdrobit pe Gâdea și Ciutacu!
Victor Ciutacu dă peste nas "Antenei 3"
Șeful SRI Coldea ar fi intervenit la vedeta TV Victor Ciutacu

Загрузка...