Traian Băsescu

Traian Băsescu, mesaj radical: ”Luaţi aminte slugilor!”

621
(reînnoit 20:35 29.03.2017)
”Dacă nu sunteţi în stare să vă apăraţi la voi acasă Constituţia, cum credeţi că îi veţi apăra pe români, nu ai cum să-ţi aperi ţara!”

BUCUREȘTI, 29 mart — Sputnik. În urma declarației lui Tudorel Toader care anunță că nu o va demite pe Laura Kovesi și pe procurorul Lazăr, Traian Băsescu a avut o izbucnire violentă. Fostul președinte a lansat cel mai vehement atac printr-un text vituperant postat pe pagina sa de Facebook:

"Slugilor,
Dacă nu sunteţi în stare să vă apăraţi la voi acasă Constituţia, cum credeţi că îi veţi apăra pe români în faţa presiunilor Brexit-tului? Dar în relaţia cu Trump?Când nu-ţi respecţi tu, român, propria Constituţie, cum vrei să ţi-o respecte alţii?
Când nu-ţi aperi Constituţia, nu ai cum să-ţi aperi ţara!
Luaţi aminte slugilor".

Evident atacul este la coaliția guvernamentală și la cei ce conduc justiția — cei care, în opinia exprimată de Băsescu în mai multe situații, trebuiau să ia măsura demiterii procurorilor care "au încălcat Constituția". Băsescu a spus, în mai multe rânduri, că dacă se va permite încălcarea constituției —referință fiind decizia CCR în cazul anchetării OUG 13 de procurori — atunci însuși statul este în pericol mare.

621
Tagurile:
Slugi, Brexit, Traian Băsescu, România

Загрузка...