Președintele PSD, Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, curaj în fața americanilor

549
(reînnoit 10:38 29.03.2017)
Președintele PSD a avut o declarație interesantă, care iese din cadrul obișnuit al relațiilor româno-americane, reluând o teză formulată tot de el în perioada electorală

BUCUREȘTI, 29 mart — Sputnik. Ieri seară, președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a avut o interesantă întâlnire cu reprezentanții American-Romanian Business Council (AMRO). AMRO are sediul la Washington DC și este cea mai importantă asociație pentru promovarea schimburilor comerciale SUA — România și a investițiilor.

La întâlnirea de la Palatul Parlamentului, Liviu Dragnea a avut o declarație interesantă, care iese din cadrul obișnuit, dar reia o teză formulată tot de el în perioada electorală — relația cu SUA trebuie să capete o mai mare importanță din punct de vedere economic.

"Statele Unite ale Americii rămân partenerul nostru strategic", a spus Dragnea la întânirea de ieri seară. "Însă nu trebuie să ne oprim doar la relația strânsă în domeniul apărării, ci este necesar să facem un pas înainte: România poate să fie o poartă de intrare a companiilor americane în Uniunea Europeană".

Într-o postare pe Facebook, președintele PSD a relatat că a discutat despre aceste aspecte la întâlnirea cu reprezentanții American-Romanian Business Council (AMRO), adăugând, foarte angajant, că "Guvernul și Parlamentul vor crea un cadru favorabil investițiilor străine, așa cum am promis".

 

549
Tagurile:
PSD, Liviu Dragnea
Tematic
Dragnea dezvăluie imixtiunea ambasadorului SUA

Загрузка...