George Soros

Strategia lui George Soros şi religia urii

214
(reînnoit 19:58 03.02.2017)
Un cunoscut jurnalist român vorbeşte, într-o emisiune, despre modul cum miliardarul George Soros a dezvoltat conceptul de „societăţi deschise", prin intermediul grupurilor de „activişti civici" finanţaţi de acesta, şi despre cum a acţionat acesta în mai multe ţări. Cum s-au dovedit aceşti activişti a fi promotorii unei religii a urii.

BUCUREŞTI, 3 feb — Sputnik. Jurnalistul Radu Moraru s-a referit, într-o emisiune de-a sa, intitulată „Fenomenul Donald Trump", la strategiile puse în aplicare de miliardarul Geroge Soros.

„În fiecare ţară îşi alege tineri cărora le dă burse, înrolându-i şi cumpărându-i ieftin, ia mii de oameni de peste tot, după care pe cei mai fideli, mai linguşitori îi urcă în ierarhie. Cât timp guvernul său a fost la putere — guvernul democrat din SUA —, el a avut grijă ca aceşti oameni să urce la butoanele statului şi George Soros practic aşa pune mâna pe câteva ţări", a explicat jurnalistul.

Potrivit jurnalistului, Soros s-a dovedit a fi un „promotor al urii", o dovadă în acest sens fiind manifestaţiile violente sponsorizate de acesta, printre care au fost şi manifestaţiile, însoţite de acţiuni de vandalism, care au avut loc chiar cu o zi înainte de instalarea noului preşedinte la Casa Albă.

Mai mult, artişti promotori ai valorilor stângii radicale, precum anumiţi actori de la Hollywood sau vedete, au avut, inclusiv în timpul campaniei, reacţii extrem de dure, uneori pline de ură faţă de Trump şi electoratul său, faţă de discursul acestuia şi faţă de mişcarea pe care ei simţeau că Donald Trump o promovează.

Aceştia răspândesc o „religie a urii", care se reflectă şi în discursul madonei susţinut la manifestaţia femeilor revoltate, discurs în care aceasta a spus nici mai mult, nici mai puţin decât că s-a gândit „să arunce în aer Casa Albă". Mai multe despre Soros şi discursul Madonei — şi o analiză a acestui discurs — puteţi afla din materialul audio.

214
Tagurile:
manifestaţiile violente, valorilor stângii radicale, tineri, Casa Albă, Donald Trump, George Soros
Тема:
Cine este George Soros (109)
Tematic
Președinte PSD: "Spuneți-i NU lui Soros!"

Загрузка...