Radio Sputnik Moldova

Dezvăluiri şocante despre europarlamentari

127
(reînnoit 19:08 13.01.2017)
Un cunoscut jurnalist povesteşte, într-o emisiune, despre şocul pe care l-a avut, acum câţiva ani, când a mers să cunoască nişte europarlamentari care veniseră să se cazeze la pensiunea de lângă Braşov pe care jurnalistul o deţine. Ce dezvăluiri a făcut în legătură cu europarlamentarii.

BUCUREŞTI, 13 ian — Sputnik. Jurnalistul Radu Moraru a povestit, într-o emisiune de-a sa cu tema „Corectitudinea politică — sfârşitul civilizaţiei", că, acum câţiva ani, a mers la pensiunea pe care o deţine lângă Braşov pentru a cunoaşte nişte europarlamentari care veniseră să se cazeze acolo. 

Când a ajuns la pensiune, managerul i-a povestit şocat ce au făcut şi cum s-au comportat europarlamentarii. Apoi jurnalistul a mers să-i întâlnească. 

„Este incredibil, am avut un şoc atunci", mărturisteşte Radu Moraru, referindu-se la impresia pe care i-o lăsaseră aceştia. 

A doua zi, jurnalistul a reuşit să găsească un europarlamentar mai vorbăreţ, care era şi cam pilit, şi i-a pus câteva întrebări. 

„l-am prins pe unul mai vorbăreţ şi acesta mi-a explicat cum funcţionează [lucrurile în parlamentul UE]. Ei sunt nişte executanţi, care primesc totul în plic — şi cum să voteze, ce legi — şi omul mi-a spus «Eu nici nu ştiu ce fac acolo. Eu nu stau să citesc. Vine compania nu ştiu care, care are grupul ei europarlamentar şi cotizează cu bani şi ăştia fac lobby şi trec legile», aşa funcţionează sistemul", a povestit Radu Moraru.

Alte dezvăluiri pot fi aflate din materialul audio.

127
Tagurile:
Parlamentul European

Загрузка...