Klaus Iohannis

Iohannis atac direct la PSD? ”Să mergem la vot pentru o Românie fără corupție”

180
Președintele României, Klaus Iohannis, a îndemnat românii să meargă la vot afirmând că absenteismul nu este o soluție și țara are nevoie de continuarea măsurilor anti-corupție.

BUCUREȘTI, 12 dec — Sputnik. Președintele României a susținut astăzi o declarație de presă cu ocazia alegerilor de duminică și i-a ândemnat pe români să meragă la vot pentru a-și exprima opțiunea politică.

Klaus Iohannis a mai afirmat că românii ar trebui să meargă la vot pentru a putea continua măsurile anti-corpuție, ceea ce reprezintă un atac voalat la PSD, despre care în mai multe intervenții președintele a afirmat că este un partid corupt.

"Absenteismul nu este o soluție. Românii trebuie să meargă la vot pentru a putea continua măsurile anticorupție. Să mergem la vot pentru o Românie fără corupție", au fost îndemnurile președintelui.

Îndemnul președintelui vine la scurt timp după ce premierul Dacian Cioloș a afirmat că "românii ar trebui să meargă și să voteze pentru o majoritate USR-PNL", fapt care a declanșat un atac la acestuia pentru că nu a rămas imparțial.

180
Tagurile:
Alegerile parlamentare 2016, Corupție, PSD, Klaus Iohannis, Klaus Iohannis, România

Загрузка...