Dacian Cioloș

Cioloș nu mai vrea tehnocrație și intră în PNL după alegeri

35
(reînnoit 10:42 09.12.2016)
Premierul Dacian Cioloș a anunțat că pentru el o majoritate PNL-USR este foarte importantă pentru a putea guverna în continuare după alegeri și că este dispus să-și asume intrarea în viața politică.

BUCUREȘTI, 12 dec — Sputnik. Dacian Cioloș afirmă că deși a avut mai multe ezitări legate de intrarea în politică, acestea au fost depășite, iar acum este preocupat de obținerea unei majorități PNL-USR.

"Pentru mine important este acum să putem constitui o majoritate împreună cu PNL şi USR pentru a putea guverna şi pentru ca lucrurile despre care am tot vorbit anul acesta şi pe care am spus că n-am putut să le facem pentru că n-am avut o majoritate politică", a afirmat Dacian Cioloș.

Acesta a mai afirmat că este gata să își asume răspunderea pentru anii următori, dar are nevoie de o majoritate politică pentru asta.

"Cu toate ezitările pe care le-am avut la început, ezitări pentru că nici eu n-am simţit că locul meu e în politică, am intrat la guvernare și am zis hai că îmi asum un guvern independent, dar am înţeles că anumite reforme consistente nu pot fi făcute fără o majoritate politică'', a spus Cioloş la Realitatea TV.

Despre intrarea în politică a premierului Dacian Cioloș, sputniknews.ro a scris încă din octombrie despre faptul că Premierul ar putea deveni președintele PNL după alegeri. 

35
Tagurile:
Tehnocrați, guvern tehnocrat, Guvern, Dacian Cioloș, Dacian Cioloş, România

Загрузка...