Liviu Dragnea

Dragnea se teme de provocări: ”Ar putea exista altercații de Ziua Națională”

29
(reînnoit 11:22 01.12.2016)
Președintele PSD, Liviu Dragnea, atrage atenția printr-un comunicat de presă că se înceracă atribuirea PSD a unor altercații de Ziua Națională cu scopul de a culpabiliza PSD

BUCUREȘTI, 1 dec — Sputnik. Președintele PSD susține că are informații privind infiltrarea unor provocatori profesioniști printre membrii social-democraților, pentru a crea incidente cu ocazia festivităților prilejuite de Ziua Națională.

"Am primit, însă, informații că se încearcă atribuirea PSD a unor altercații prin infiltrarea, în zona unde se vor afla liderii PSD, printre oameni, a unor provocatori profesioniști, cu scopul de a culpabiliza PSD și de a crea emoție favorabilă celorlalte forțe politice", afirmă Liviu Dragnea.

Acesta cere instituţiilor statului care veghează, potrivit legii, la buna desfăşurare a evenimentelor cu public numeros — Poliţia, Jandarmeria, SPP, Brigada Antitero — să acţioneze profesionist şi în interesul cetăţenilor.

"În caz contrar, vor fi singurii responsabili pentru posibila degenerare a paradei militare sau permiterea derulării unor incidente reprobabile", susţine Dragnea care dă asigurări că PSD este un partid care respectă istoria poporului, valorile tradiţionale şi care doreşte ca "1 Decembrie să fie o zi a bucuriei de a fi român şi a speranţei că ţara pe care o lăsăm copiilor noştri va fi una mai bună, liberă şi prosperă".

29
Tagurile:
Ziua Națională a României, 1 decembrie, Liviu Dragnea, PSD, Liviu Dragnea, România

Загрузка...