Victor Ponta

Vezi ce politician român i-a strigat lui Ponta e vândut lui Putin

276
(reînnoit 11:14 17.11.2016)
Fostul premier, Victor Ponta, a comentat ironic modul în care Partidul Național Liberal s-a grăbit să-l felicite pe președintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, lăsând să se înțeleagă că gestul a fost făcut la ordinul lui Klaus Iohannis

BUCUREȘTI, 17 nov — Sputnik. Victor Ponta afirmă că a fost acuzat de Alina Gorghiu, lidera PNL că atât el cât și partidul din care face parte fac jocurile Rusiei și al lui Vladimir Putin, după ce PSD-ul la felicitat pe Igor Dodon pentru victoria în alegeri.

"După ce și-a pus poalele în cap și a strigat isteric din rărunchi că PSD și Ponta sunt vânduți lui Putin tovarășa Alina Gorghiu Dej a primit un sms de la "Dom' Președinte" (care primise și el un telefon de la un ambasador) și imediat a executat un mesaj de felicitare pentru Igor Dodon. Dacă așa a zis "Dom' Presedinte"…ea face orice", a comentat Ponta pe pagina sa de facebook.

Fostul premier îl compară pe Klaus Iohannis și PNL-ul cu Traian Băsescu și PDL și afirmă că "E clar că ăștia îi depășesc rapid în tupeu și minciuni pe Băsescu ți PDL — pas cu pas!". 

276
Tagurile:
PNL, Vladimir Putin, Victor Ponta, Igor Dodon, Klaus Iohannis, Vladimir Putin, Victor Ponta, România
Tematic
Ponta: "Doar la români mai ține cu Propaganda"

Загрузка...