Deputat în Parlamentul Republicii Moldova

Un cunoscut scriitor român dezvăluie originile corectitudinii politice

62
(reînnoit 15:40 12.11.2016)
Un cunoscut scriitor român vorbește despre originile corectitudinii politice și despre terorismul ideologic al „noii ordini", prin care se urmărește demolarea valorilor și a structurilor tradiționale ale societății și instaurarea unui globalism totalitar. Cum arată omul nou produs de marxismul cultural.

BUCUREȘTI, 12 noi — Sputnik. Printre ideologii care au influențat decisiv gândirea contemporană este neomarxistul Herbert Marcuse, ale cărui cărți au avut un rol hotărâtor în edificarea ideologiei corectitudinii politice, a spus scriitorul Răzvan Codrescu în emisiunea „Cultura și credința azi" de la Trinitas TV.

În emisiune s-a vorbit despre apariția în România a unei cărți bine documentate, care explică originile și ideologia corectitudinii politice, „Corectitudinea politică. „Religia" marxistă a Noii Ordini Mondiale", apărută la Editura Rost.

Clădirea Guvernului Ucraina
© Sputnik/ Мирослав Ротарь

„Acest materialism ateu al marxismului se conjugă cu pansexualismul de tip freudist și, dintr-o dată, avem de-a face cu o lume animalizată, redusă la instinctele ei elementare și a cărei libertate devine una care se definește strict prin libertinajul sexual. De aici și explozia mișcării feministe, și explozia emancipării minorităților sexuale șamd. Cu consecința cea mai gravă, cea a distrugerii treptate a familiei tradiționale. Acesta este marele rezultat la care a dus această campanie scelerată de demolare a valorilor tradiționale", explică Răzvan Codrescu.

Această agresiune la adresa valorilor tradiționale este susținută de o presă clientelară, care se conformează ideologiei corecte politic și care se ferește să mai pună problemele în termeni de moralitate.

„Este o agresiune extrem de complexă pentru că acționează la toate nivelurile și este slujită în mod obedient de o presă clientelară, dezobișnuită ea însăși să gândească cu propria minte și care se conformează tot mai mult clișeelor impuse de establishment", arată scriitorul român.

Scriitorul a avertizat că, dacă lucrurile continuă să meargă în această direcție, ne vom îndrepta spre „o globalizare totalitară". El a explicat că, așa cum comunismul era „certat" cu ideea de tradiție, și ideologiile dominante astăzi urmăresc să o distrugă. De asemenea, dacă în comunism se dorea desființarea granițelor naționale, „exact același lucru se întâmplă astăzi în comunitatea europeană".

62
Tagurile:
Origini, Ideologie, Politicieni, Corectitudine politică, Clasa politică, Răzvan Codrescu, Romania
Tematic
Protestul medicilor ia amploare. “Nu mai credem în politică şi politicieni”

Загрузка...