Elena Udrea

Elena Udrea şochează: am scăpat serviciile de sub control

67
(reînnoit 11:17 19.10.2016)
Marţi, 19 octombrie, Elena Udrea a ţinut un discurs în Parlamentul României în care a cerut acestuia să voteze solicitarea urmăririi penale înaintate de DNA. Fostul politician PDL a şocat audienţa, afirmând că instituţiile statului sunt aservite "băieţilor cu ochi albaştri".

BUCUREŞTI, 19 oct — Sputnik. Politicienii au discreditat cea mai importantă instituţie a democraţiei din România, Parlamentul devenind cârpa sistemului, a scrie Elena Udrea pe Facebook. 

Fostul politician al PDL-ului a afirmat că acest Parlament este cel mai laş şi mai nepregătit din istoria postcomunistă. Oamenii politici au permis, prin legile pe care le-au făcut şi le-au votat, ca sistemul să acapareze tot.

"Am scăpat serviciile de sub control. Nu se mai poate respira în România fără ca un băiat cu ochi albaştri să nu fie implicat. Ne-am întors pe vremea lui Ceauşescu, totul este raportat la noua securitate. Am permis şi încurajat toate abuzurile procurorilor şi prin voturile noastre am girat practica arestărilor preventive la 10 ani de la comiterea presupuselor fapte", a scris Udrea pe Facebook.

Ea a mai menţionat că se simte discreditată şi că în toţi politicienii a intrat spaima.

Marţi, 19 octombrie, Elena Udrea a cerut Parlamentului să voteze solicitarea DNA de urmărire penală. 

67
Tagurile:
Anchetă, Parlament, Serviciile, DNA, Elena Udrea, România
Tematic
DNA cere încuviințarea arestării finului Elenei Udrea, deputat PMP

Загрузка...