Anti Russian Sanctions

Iată de ce liderii UE nu renunță la sancțiunile antirusești

230
(reînnoit 13:32 16.09.2016)
Indiferent de reacțiile oamenilor de afaceri europeni față de politica sancțiunilor antirusești, liderii UE nu au curajul să le anuleze.
Anti Russian Sanctions

Publicația Wirtschaftswoche notează că liderii UE nu renunță la sancțiunile antirusești de teama sancțiunilor pe care le-ar putea aplica drept răspuns SUA față de unele țări europene.

 

230
Tagurile:
Frică, Lideri europeni, Sancțiuni, Rusia, SUA, UE

Businessmanii protestează la Roma împotriva restricțiilor COVID - ciocniri cu poliția

63
Sute de proprietari de baruri și restaurante au protestat marți la Circo Massimo din Roma împotriva restricțiilor COVID care obligă în prezent afacerile lor să rămână închise.

"Trebuie să lucrăm, dar ei nu ne lasă să lucrăm. Ajutorul nu ajunge", a spus muncitorul Giuseppe Vasapolli.

„Încă trăim din puținii bani câștigați în timpul verii”, a spus proprietarul restaurantului Massimiliano Beppe. "Nu este posibil să lucrăm doar o lună pe an și să rămânem închiși pentru lunile rămase."

Protestatarii au fost, de asemenea, văzuți în ceartă cu ofițeri de poliție, precum și scandând „libertate” în fața lor.

Italia a înregistrat 3 793 033 de cazuri confirmate de COVID-19, și 115 088 decese asociate, potrivit datelor compilate de Universitatea John Hopkins.

Declarații din VIDEO

Massimiliano Beppe, proprietar al unui restaurant (italian): "Încă trăim din puținii bani câștigați în timpul verii. Nu este posibil să lucrezi doar o lună pe an și trebuie să rămâi închis pentru lunile rămase."

Francesco Lopresti, ospătar (italian): "Cu reguli de distanțare și să fie dure. Cine nu le respectă poate fi expulzat. Dar trebuie să lucrăm. Nu mai putem aștepta."

Giuseppe Vasapolli, muncitor (italian): "Trebuie să lucrăm, dar nu ne lasă să lucrăm. Ajutorul nu ajunge. Dar ei, în timpul stării de urgență, colectează banii în avans (din impozitele noastre). Și-au rezervat deja banii pentru ajutor".

Giovanni Gandolfo, asociația AIRCA (italiană): "Pentru că nu există turiști și, chiar dacă suntem deschiși, nu putem lucra. 2021 pare mai rău decât 2020. Pentru că în 2020 am avut un bonus pentru centrele istorice, acum nimic. Multe dintre companiile noastre sunt rupte și riscă să falimenteze în șase luni".

63
Tagurile:
Restricții, Proteste, Italia

Загрузка...

UK: cartierul Soho din Londra, plin de clienți după relaxarea restricțiilor

74
(reînnoit 18:28 13.04.2021)
Londonezii au umplut terasele și pub-urile din cartierul Soho după relaxarea restricțiilor anti-COVID-19.

Londonezii au umplut în seara de luni străzile pentru chefuri după servici în popularul cartier Soho din Londra, pentru prima dată din noiembrie. Marea Britanie și-a relaxat restricțiile, începând de luni, cu redeschiderea afacerilor neesențiale.

Comercianții cu amănuntul, coaforii, saloanele de înfrumusețare, sălile de sport și grădinile zoologice s-au redeschis, de asemenea, pe măsură ce țara trece la „a doua etapă” din foaia de parcurs COVID-19 a premierului britanic Boris Johnson.

Conform setului actualizat de reguli, întrunirile în aer liber trebuie să fie limitate la șase persoane sau două familii. Socializarea în interior nu este posibilă pentru persoanele care nu aparțin aceleiași gospodării.

Se așteaptă o mai bună relaxare a regulilor atunci când țara va trece la „a treia etapă” pe 17 mai.

Aproximativ 32 de milioane sau 57% dintre adulții din Marea Britanie au primit cel puțin o doză de vaccin.

74
Tagurile:
Marea Britanie, Londra
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...
Klaus Iohannis

Iohannis, acuzat în PREMIERĂ fuge de răspundere, ia o decizie de ultimă oră

0
(reînnoit 16:45 14.04.2021)
Pentru prima dată, președintele Iohannis a fost absent din spațiul public – e acuzat că fuge de implicarea în criza din sănătate și se spală pe mâini – nu numai la propriu, ci și de răspundere. În aceste condiții, Iohannis a reacționat.

BUCUREȘTI, 14 apr – Sputnik. De zece zile România trece printr-o gravă criză sanitară, marcată de o tragedie și de revolta contra liderilor sistemului sanitar și anti-pandemie. Peste ele a venit și criza politică, totul într-un context internațional tensionat, care poate afecta și țara noastră.

În aceste condiții, mai mulți observatori au remarcat absența preșdintelui, mai bine zis neimplicare sa în situația gravă creată de ”guvernul său”.

Cunoscutul jurnalist de televiziune Ionuț Cristache remarcă faptul că a trecut zile de la tragedia de la Victor Babeș, ”în care 3 oameni au murit din vina STATULUI și Președintele STATULUI, Klaus Werner Iohannis, n-a găsit 1 minut în programul sau aglomerat să transmită niște gânduri familiilor îndoliate!”, scrie jurnalistul.

În plus, Cristache remarcă faptul că președinte nu a spus nimic de „tragerea la răspundere a vinovaților morali, de semnale normale într-o asemenea situație!„.

Cu toate astea, pe Agenda Președintelui nu mai figurează NIMIC încă din data de 8 aprilie! Deci, de aproape o săptămână!

”Indiferență totală”, conchide Cristache. Sau, considerăm noi, Iohannis s-a spălat pe mâini, în sens biblic, nu anti-pandemic, și și-a acoperit și ochii și urechile cu o mască performantă. Sau filtrantă!

Este pentru prima dată când președintele este acuzat că fuge de implicare – și de răspundere, dacă ne gândim că oamenii ”săi”, din „guvernul său” au creat haosul.

În aceste condiții, pe surse a apărut informația că președintele Klaus Iohannis i-a chemat pe liderii coaliției de guvernare la consultări.

Întâlnirea va avea loc mâine, 15 aprilie 2021, conform surselor mass media.

Reamintim că USR a cerut o reuniune de urgență a Coaliției – și a decis retragerea sprijinului politic pentru premierul Florin Cîțu.

USR a cerut ca întâlnirea să fie azi sau mâine, dar PNL a transmis că va avea loc luni.

0
Tagurile:
Klaus Iohannis
Tematic
SRS și Călin Georgescu trag semnalul de alarmă: România, trimisă la RĂZBOI de Iohannis?
Iosefina Pascal publică DATELE care îl aruncă în aer pe Iohannis
Teodorovici: ”Cîțu, fii bărbat! Soluția e PNL să întoarcă armele împotriva lui Iohannis”

Загрузка...