„Zdob și Zdub” - Imagine Simbol

Imagini video inedite: Aventurile formației moldovenești „Zdob și Zdub” în India

149
(reînnoit 18:43 15.01.2019)
Formația „Zdob și Zdub” a promovat cultura Republicii Moldova tocmai în India - videoclip cu multă culoare și amestec de stiluri complet diferite.

CHIȘINĂU, 14 ian - Sputnik. Trupa „Zdob și Zdub” își surprinde din nou fanii - o combinație neobișnuită de rock, artă populară moldovenească și motive indiene.

Un astfel de mix muzical poate fi văzut și auzit în videoclipul formației pentru melodia „India mă cheamă” (India Calls Me). Premiera clipului video va avea loc pe 15 ianuarie.

Astăzi, formația „Zdob și Zdub” a prezentat câteva teaser-uri la videoclip.

Solistul trupei, Roman Iagupov, apare în trei costume diferite - costum național moldovenesc, costum tradițional indian, precum și în haine casual.

În același timp, Iagupov reușește să cânte și la trei instrumente muzicale - chitară, mridanga (instrument de percuție indian) și fluierul moldovenesc, fiind înconjurat de localnici în costume tradiționale indiene.

Nu este prima dată când „Zdob și Zdub” „unește” diverse culturi în muzica sa. Astfel, în 2018 formația a prezentat piesa „Balkana Mama”. În videoclipul pentru această piesă, membrii trupei Zdob și Zdub cântă alături de populara interpretă din România Loredana și rapperul rus Liglaise. Videoclipul a fost înregistrat în București.

149
Tagurile:
India, Muzica, Rock, Zdob şi Zdub
Tematic
(FOTO) Solistul "Zdob și Zdub" și-a transformat mașina într-o operă de artă
Trupa "Zdob şi Zdub" va avea trei concerte în România
(VIDEO) Interpretarea formaţiei Zdob și Zdub a fost întreruptă brusc
Zdob și Zdub, concert în avion în drum spre București - VIDEO
Zdob și Zdob celebrează prietenia ruso-moldo-română într-un nou clip (VIDEO)

Загрузка...