Soții Iohannis

Iubire la nivel înalt romantică și (aproape) romanțată

556
(reînnoit 10:40 24.12.2018)
Povestea de iubire dintre soţii Iohannis este, deja, subiect de carte, iar anumite detalii despre această dragoste a dezvăluit chiar şeful statului, în cartea sa, „Pas cu pas”.

BUCUREŞTI, 24 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. Cuplul prezidenţial stârneşte curiozitatea multor români, nu atât din pricina scandalurilor în care a fost implicat, ci, mai ales, din cauza misterului care înconjoară viaţa lor anterioară celei publice..

Cu alte cuvinte, mulţi se întreabă cum s-au cunoscut cei doi şi, dacă preşedintele, de altfel sobru, a simţit fluturii iubirii.

Detaliile apar în volumul ”Povești de dragoste ale vedetelor”, scris de Ioana Mandache, carte ce a strâns laolaltă mari iubiri ale personalităților scenei româneșt, dar și ale politicienilor.

Autoarea povesteşte că idila dintre Carmen şi Klaus Iohannis a debutat în facultate şi durează cu aceeaşi intensitate până astăzi, chiar dacă au trecut 25 de ani de atunci.
„Președintele a recunoscut și în cartea lui „Pas cu pas” că a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, într-o excursie, iar focul iubirii l-a prins în mreje pe Klaus. Impresionată de manierele lui, Carmen s-a îndragostit încet, încet de el”, notează libertatea.ro, citând din volumul menţionat.  

Autoarea a mai precizat că omul care avea să fie, peste un sfert de veac preşedintele României se înscrisese la o şcoală de dans şi bune maniere ca să poată avea mai mult succes la fete şi adaugă că, poate, cu asta a şi cucerit-o pe Carmen.

556
Tagurile:
carte, subiect, Dragoste, poveste, Carmen Iohannis, Klaus Iohannis
Tematic
Carmen Iohannis, făcută praf, președintele, ridiculizat – familia Iohannis tăvălită rău!
Ce mănâncă soția președintelui francez pentru a se menține în formă
Macron și soția au o replică fidelă în România - dar aici e anchetă cu scandal!

Загрузка...