St. Petersburg

Sankt Petersburg, cea mai bună destinație culturală din lume ... al treilea an la rând!

481
(reînnoit 14:08 08.12.2018)
Capitala nordică a Rusiei, Sankt Petersburg, a fost numită cea mai importantă destinație culturală din lume pentru al treilea an consecutiv. Premiul este în mod tradițional oferit de World Travel Awards (WTA).

BUCUREŞTI, 8 dec - Sputnik. Sankt Petersburg, care și-a justificat din nou poziția de capitală culturală a Rusiei, a triumfat asupra Beijingului, Londrei, New York-ului, Parisului, capitalei Ecuadorului Quito, Rio de Janeiro, Roma, Sydney și Veneția.

Le palais d'Hiver à Saint-Pétersbourg
CC BY-SA 4.0 / Alex 'Florstein' Fedorov / Winter Palace Panorama
Palatul de iarnă din Sankt Petersburg

Ceremonia pe covorul roșu a avut loc în capitala portugheză, Lisabona. WTA acordă anual liderilor din sectoarele turismului, companiilor aeriene, hotelurilor și ospitalității. Este considerat cel mai prestigios program de premiereîn industria de turism. WTA a fost fondată în 1993 și include un juriu internațional din experți, în principal din World Travel and Tourism Council.

В Санкт-Петербурге заканчивается сезон Белых ночей. Набережная реки Мойки с Певческого моста.
© Sputnik / Alexey Danichev
В Санкт-Петербурге заканчивается сезон Белых ночей. Набережная реки Мойки с Певческого моста.

Sankt Petersburg a devenit cea mai importantă destinație culturală din lume atât în 2016, cât și în 2017. În 2015, juriul WTA a acordat orașului nordic titlul de destinație principală a Europei. La începutul acestui an, orașul a câștigat titlul de cea mai bună destinație de croazieră din Europa.

© AP Photo / Dmitri Lovetsky
Дворцовая площадь в Санкт-Петербурге после полуночи в период белых ночей

Sankt Petersburg, care găzduiește Muzeul Ermitaj și Baletul Mariinsky, se află în centrul prestigiosului premiu pentru istoria sa excepțională bogată, tradiții vechi de secole și viitor luminos.

© Sputnik / Alexei Danichev
Экскурсия на катере в половину первого ночи напротив Дворцовой набережной в Санкт-Петербурге в период белых ночей

Capitala culturală a Rusiei este uimitor de atractivă pentru turişti. Orașul este unul dintre cele mai vizitate de către turiștii naționali și internaționali. În 2017, Sankt Petersburg a fost vizitat de 7,2 milioane de persoane, comparativ cu 6,9 milioane de turiști în anul precedent, potrivit ultimelor date ale comitetului de turism al orașului, transmite RT.

Peterhof
© Sputnik / Aleksander Galperin
Peterhof
481

Загрузка...