Elena Udrea

Tupeu maxim! Udrea vrea revină în România - când o va face şi cu cine

169
(reînnoit 12:39 21.09.2018)
Fosta blondă de la Cotroceni a declarat că doreşte mult să vină cu fetiţa în ţară şi că naşterea micuţei a cam luat-o prin surprindere - ce regretă.

BUCUREŞTI, 21 sept — Sputnik, Georgiana Arsene. Elena Udrea a precizat că Eva Maria, fetiţa sa, le-a făcut tuturor o surpriză, inclusiv medicului, prin venirea sa înainte de termen. Şi, deşi spune că se aştepta ca micuţa să vină mai devreme, „ea a venit chiar mai devreme de atât".

Proaspăta mămică spune că abia aşteaptă externarea, mai ales că atât ea, care a ales să nască natural, cât şi copilul, sunt bine.

Fostul ministru al Turismului are, însă, şi un regret. Ea spune că şi-ar fi dorit să nască în ţară.

„Mi-aş fi dorit să se întâmple acasă, în România, şi tot sper că foarte curând vin cu Eva să-şi cunoască familia. Din păcate, neaşteptându-ne la venirea ei atât de devreme, familia era pregătită pentru începutul lunii octombrie să se întrunească aici, în Costa Rica, dar asta este", a declarat Elena Udrea, potrivit cancan.ro.

Rudele din ţară urmează să sosească duminică şi luni, adică atunci când fetiţa este deja acasă şi recunoaşte că membrii familiei nu prea aveau ce face până acum, întrucât rolul major a fost al ei.

„Îmi doresc foarte mult ca foarte curând să o aduc pe micuţă în România", a menţionat Udrea.

169
Tagurile:
revine, născut, România, Elena Udrea
Tematic
Elena Udrea a născut o fetiță. Cu cine seamănă copilul
Pictorialul Elenei Udrea face valuri în lumea de afaceri și pe net
Elena Udrea, mesaj ferm pentru Tudorel Toader - cere prevederi curajoase şi ferme

Загрузка...