Pit bull terrier american

Un pitbull a atacat cinci bărbați, doar unul a știut ce facă - VIDEO

455
(reînnoit 12:45 06.08.2018)
O înregistrare video surprinde cum un grup de angajați au urcat pe o masă încercând să-și salveze viețile de colții unul pitbull furios.

CHIȘINĂU, 6 aug — Sputnik. Lucrările de pe șantierele de construcție întotdeauna sunt însoțite de unele riscuri pentru viață și sănătate, însă cei câțiva angajați din Brazilia nici nu se puteau aștepta că vor avea de înfruntat un patruped. O înregistrare video în care este surprinsă întâlnirea lor cu un pitbull a devenit virală pe rețelele de socializare.

În imagini angajații se află pe șantier, la construcția unui restaurant. Fiecare este ocupat cu propria muncă, până în momentul în care un bărbat, care se ocupa cu instructajul, observă o amenințare (care nu apare inițial în cadrul).

Bărbatul fuge în odaia de alături și închide ușa, iar ceilalți speriați arată spre ușă. În următoarele secunde apare câinele care a speriat muncitorii — un pitbull care se apropie cu o viteză fulgerătoare. Încercând să se salveze, bărbații se urcă pe masă, sperând că dulăul nu îi va putea ajunge, în timp ce patrupedul se rotește în jurul mesei în încercare de a-i prinde.

Spre fericirea victimelor, apare un alt bărbat care știe ce să fac cu pitbullul. Priviți clipul video — nici nu bănuiați cum se va termina toată această poveste.

Câinii de rasa Pit Bull Terrier sau, mai simplu, pitbull, sunt una din cele mai populare rase de câini în SUA. Creată în urma încrucișării bulldogului și terrrierului, acesta a moștenit calități precum perseverența și mușchi puternici, dar și reacții rapide. Acestei rase i-au fost deprinse intenționat agresivitatea pentru luptele între câini. Ei se deosebesc prin spiritul lor combativ.
Pit bull terrierul american este interzis în majoritatea statele Uniunii Europene. În alte țări există niște reguli stricte de întreținere a unor astfel de rase. După ce luptele între câini au fost scoase în afara legii, a fost introdus un control strict față de pitbulli.

Totuși, stăpânii își consideră câinii cuminți, afirmând că imaginea de rasă agresivă a fost creată datorită unei educații proaste din partea proprietarilor. Deseori, pitbullii sunt folosiți și în calitate de câini de serviciu, pentru căutarea drogurilor și explozibilelor. 

455
Tagurile:
rasă, pit bull terrier, Pitbull, câine, Viral, Brazilia
Tematic
Video excepțional: un câine execută un dans țigănesc
Lecţie de generozitate: Comportamentul unui câine ajunge viral pe reţelele de socializare
A murit cel mai urât câine din lume
A ajuns la spital după ce i-a căzut peste cap un câine - VIDEO
Atenţie! Cea mai mare greşeală când vă atacă un câine. Cum vă apăraţi
Vezi cine-i mai inteligent: câinele sau pisica
Un câine vagabond a salvat o tânără atacată de un hoț (VIDEO)
Câinele, prieten al omului. Află ce au descoperit savanții
Un câine a dat peste cap un meci de fotbal în Argentina
Un câine husky s-a ascuns în congelator
(VIDEO) Un câine a ajuns din urmă mașina care i-a lovit stăpâna
Video viral: gestul pentru care un câine a devenit erou în spațiul virtual
Câinele lui Obama a mușcat o fată de obraz
Mii de pachete de țigări, depistate de un câine la frontiera moldo-română

Загрузка...