Cersei Lannister

Fostul soț al actriței din “Game of Thrones” a ajuns cerșetor

394
(reînnoit 19:24 26.06.2018)
Fostul soțul al actriței Lena Headey, cunoscută pentru rolul Cersei Lannister în serialul “Game of Thrones”, este nevoit să cearșească în stradă pentru a supraviețui.

BUCUREȘTI, 26 iun — Sputnik. Fostul soț al actriței Lena Headey a fost surprins pe străzile orașului britanic Leeds, folosind chitara pentru a câștiga bani. Până la căsătoria cu actrița, coaforul de 39 de ani, Peter Paul Loughran, locuia la Hollywood, scrie ziarul The Sun.

"Peter și-a pierdut toți banii în ultimii ani. A avut o perioadă proastă, așa cum o are și acum. Acesta a coborât de la o viață de milionar la Hollywood la una în care supraviețuiește din ajutor de șomaj la Leeds. Prietenii sunt îngrijorați de soarta lui", scrie publicația cu referire la o persoană apropiată bărbatului.

​Loughran și Headey s-au căsătorit în 2007, iar în 2010 au adus pe lume un băiat. Cei doi au divorțat în 2013, iar desfacerea căsătoriei a fost însoțită de un îndelungat proces de judecată. Prietenii lui Loughran au creat o pagină pe site-ul GoFundMe unde au cerut tuturor oamenilor să ajute bărbatul să facă față cheltuielilor pentru judecată și avocați.

​Lena Headey este o actriță britanică care a devenit cunoscută după interpretarea rolului Cersei Lannister în serialul „Urzeala tronurilor" ("Game of Thrones").

394
Tagurile:
Actrița, Serial, cerșetor, Game of Thrones, Urzeala Tronurilor, Divorț, Cersei Lannister, Lena Headey, Peter Paul Loughran, Leeds, Hollywood
Tematic
Arya Stark a dezvăluit data premierei noului sezon al Game of Thrones
Tupeu! Hackerii cer producătorilor "Game of Thrones" bani pentru 6 luni de muncă
10 versiuni neobișnuite ale melodiei din Game of Thrones

Загрузка...