Diana Șurâghina

“Violatorul” Dianei Șurâghina a ieșit la libertate

72
(reînnoit 13:08 10.01.2018)
Tânărul care a fost condamnat pentru violul Dianei Șurâghina a fost eliberat din închisoare

CHIȘINĂU, 10 ian — Sputnik. Tânărul Serghei Semionov, care a fost condamnat pentru violul tinerei Diana Șurâghina, a fost eliberat din închisoare.

Acesta afirmă că în perioada detenției a reușit să-și facă prieteni, chiar dacă prima perioadă a fost una complicată. Potrivit lui, gardienii și colegii de celulă au tratat cu multă înțelege și compasiune cazul lui, anunță canalul Telegram, Mash.

"Toți înțelegeau foarte bine situația mea, m-au susținut. Gardienii mă încurajau", a spus Semionov.

Diana Șurâghina a devenit cunoscută la vârsta de 16 ani, după ce a participat la o serie de emisiuni la un post central de televiziune, în care s-a prezentat drept victima unui viol săvârșit de doi tineri. Unul dintre ei, Serghei Semionov, a fost condamnat  la trei ani închisoare.

Ulterior, afirmațiile contradictorii, dezvăluirile despre modul ei de viață (consum de alcool, droguri și promiscuitate sexuală) au revoltat opinia publică din Rusia, care a cerut achitarea tânărului condamnat.

Spre exemplu, când Diana Șurâghina a fost întrebată, la una dintre emisiuni, dacă a consumat alcool în seara pretinsului viol, tânăra a declarat că a avut „un pic de votcă pe fundul paharului", chiar dacă martorii susțineau că aceasta era într-o stare avansată de ebrietate. Expresia "un pic pe fund" a devenit motiv de glume și de inspirație pentru mai multe caricaturi în spațiul virtual.

Mai mulți bloggeri și internauți au învinuit-o pe Șurâghina de fals în declarații și șantaj, considerând că, de fapt, băiatul este o victimă nevinovată a tinerei.

Inițial, Serghei Semionov a fost condamnat la opt ani de colonie cu regim sever, însă ulterior instanța de judecată i-a schimbat termenul de privațiune de libertate la trei ani și trei luni, înlocuind regimul sever cu cel comun. Tânărul a petrecut după gratii un an în colonia nr.3 din orașul Dimitrovgrad, fiind eliberat condiționat.

72
Tagurile:
scandal, viol, Închisoare, Serghei Semionov, Diana Șurâghina, Rusia
Tematic
Șurâghina a pornit pe urmele lui Buzova. Iată ce a pus la cale
Vloggerul rus care a hărțuit pe Diana Șurâghina, dat în căutare generală
(VIDEO) Diana Șurâghina, hărțuită de un vlogger, a făcut acces de isterie

Загрузка...