Sinking Titanic

Dezvăluiri: Ce șanse de supraviețuire avea eroul central al filmului Titanic

346
(reînnoit 13:09 27.11.2017)
David Cameron a explicat ce șanse de supraviețuire avea eroul principal al filmului Titanic

BUCUREȘTI, 27 nov — Sputnik. Regizorul James Cameron a pus capăt discuțiilor aprinse ale fanilor filmului Titanic despre posibilitatea salvării eroului DiCaprio la finalul filmului.

Potrivit lui Cameron, pe scândură, cu ajutorul căreia s-a salvat Kate Winslet, într-adevăr exista un loc pentru Jack (DiCaprio), însă bucata de lemn nu putea să rămână la suprafață cu cei doi.

Regizorul a povestit că pentru filmarea scenei tragice a căutat câteva zile o scândură perfectă, care putea să poarte o persoană pe apă timp de trei ore.

În același timp, cinematografistul a subliniat că personajul DiCaprio nu avea nicio șansă să supraviețuiască „din cauza unor considerente artistice, nu a legilor fizice". Acesta a menționat că dacă Jack nu se îneca, peste acesta urma să cadă un horn.

Dacă ar fi supraviețuit, atunci sfârșitul filmului nu ar avea nici un sens. Acest film este despre moarte și despărțire: el trebuia să moară, a subliniat Cameron într-un interviu oferit pentru Vanity Fair.

Filmul Titanic, a cărui premieră a avut loc în anul 1997, a primit 11 premii Oscar, inclusiv premii pentru cel mai bun film al anului și cea mai bună regie, patru premii Globul de Aur și cinci premii Grammy.

346
Tagurile:
titanic, David Cameron

Загрузка...