Antarctica

Anișoara Loghin vrea evadeze în lumea pinguinilor

182
(reînnoit 19:18 23.08.2017)
Fosta soție a primarului de Chișinău, Anișoara Loghin, vrea să viziteze toate continentele de pe Pământ și să aibă un câine Husky.

CHIȘINĂU, 23 aug — Sputnik. Jurnalista Anișoara Loghin a făcut mai multe dezvăluiri unui portal din țară, printre care se numără și faptul că vrea să devină mamă a 3 băieți.

„La modul serios — știu că nu mă pot pune cu Divinitatea, dar îmi doresc foarte mult să cresc băieți, și nu fete. Nu pentru că nu mi-ar plăcea fetițele, dar dorința mea dintotdeauna a fost să am 3 băieți”, a relatat vedeta de televiziune. 

Fosta soție a lui Dorin Chirtoacă a mai subliniat că vrea să viziteze toate continentele de pe Pământ, presupunându-se că aici intră și Antarctida, populat de mulţi pinguini, și să aibă un câine Husky.

Far Eastern Command College in Amur region
© Sputnik / Igor Ageenko
Far Eastern Command College in Amur region

„Visez să ajung pe fiecare continent de pe glob. Nu că nu mi-ar plăcea să vizitez fiecare țară din lume, dar îmi place să visez rațional. Consider că, vizitând locuri noi și memorabile, nu trăiești degeaba”. „Visez să am un câine Husky. Asta înseamnă însă să am mult spațiu și timp pentru a-l îngriji”, a remarcat Anișoara Loghin pentru unicool.md.

Totodată, jurnalista a mai subliniat că unul dintre visurile sale este infinit și anume acela „de a fi apreciată” pentru eforturile sale.

182
Tematic
(FOTO) După ce a rămas fără Dorin, Anișoara Loghin s-a distrat „cu moșul”
(VIDEO) Loghin nu s-a putut abține: Strada „Dorin Chirtoacă” - cum a reacționat
Primarul „iubăreț” și viața în „mov” a Anișoarei Loghin - dezlegarea secretului
NOU: Anișoara Loghin - pe piața fashion din Rusia
(VIDEO) Anișoara Loghin a aflat vești triste despre Chirtoacă chiar în DIRECT
Furia fostei soții: Anișoara Loghin îl distruge moral pe Chirtoacă la PROTV
(FOTO) Anișoara Loghin, în top „Cele mai focoase blonde ale Moldovei”

Загрузка...