Anișoara Loghin

(VIDEO) Loghin nu s-a putut abține: Strada „Dorin Chirtoacă” - cum a reacționat

13513
(reînnoit 14:11 17.08.2017)
Jurnalista Anișoara Loghin, care este prezentatoare de știri la un post privat de televiziune, a avut o reacție mai puțin obișnuită în momentul în care prezenta știrea despre redenumirea unei străzi din Chișinău în „Dorin Chirtoacă”, care este fostul său soț.

CHIȘINĂU, 16 aug — Sputnik. Fosta soție a primarului suspendat al Chișinăului, Anișoara Loghin, se află în ultima perioadă într-o postură uneori ingrată, alteori incomodă, de a prezenta știri despre Dorin Chirtoacă, în special după arestul la domiciliu al acestuia.

De această dată se pare că ea s-a simțit amuzată și parcă abia s-a abținut să nu izbucnească în hohote de râs, în momentul în care prezenta știrea despre redenumirea unei străzi din Chișinău în „Dorin Chirtoacă”.

Autorul inițiativei este activistul Adrian Pleșca, care a invitat susținătorii acestei idei să semneze o petiție online.

Grupul de tineri împreună cu care Pleșca a lansat această campanie de omagiere a primarului propune ca strada Lunca Bâcului din Chișinău să fie redenumită în Dorin Chirtoacă.

Grupul de inițiativă își propune să colecteze 5 mii de semnături online și să sesizeze mai apoi Consiliul Municipal Chișinău, căruia să-i propună spre dezbatere ideea respectivă.

Ei au mai precizat că inițiativa „este un trolling virtual care intenționează să devină un proiect real" și că „trebuie tratat ca atare".

13513
Tagurile:
Redenumirea unei străzi, TV, Știri, Chișinău, Anișoara Loghin, Dorin Chirtoacă, Moldova
Tematic
Șocant: Pe cine a invitat Dorin Chirtoacă la ziua sa de naștere. Ce regrete are
Dorin Chirtoacă a fost suspendat din funcția de primar al Chișinăului
(VIDEO) Anișoara Loghin a aflat vești triste despre Chirtoacă chiar în DIRECT
Dorin Chirtoacă a început să lanseze atacuri dure
Dosarul lui Chirtoacă a fost dus de Ghimpu la Strasbourg, Bruxelles și Berlin
Profețiile lui Chirtoacă: pe 2 iulie 2017 ne despărțim
Furia fostei soții: Anișoara Loghin îl distruge moral pe Chirtoacă la PROTV

Загрузка...