Anișoara Loghin

NOU: Anișoara Loghin - pe piața fashion din Rusia

3102
(reînnoit 23:42 18.07.2017)
Dincolo de cariera sa profesională ca jurnalist, prezentatoare de știri la un post privat de televiziune, Anișoara Loghin mai practică să câștige și din publicitate pentru anumite branduri.

CHIȘINĂU, 18 iul — Sputnik. De această dată, fosta soție a primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a pozat în ținutele unui brand de haine autohton, care are o campanie activă de promovare pe piața Federației Ruse.

Anișoara Loghin, captură Facebook
Anișoara Loghin, captură Facebook

Pozele au fost publicate pe pagina de Facebook pentru Rusia a acestui brand, proprietarul căreia este Nadya Gudumak — fashion designerul «NIKITA RINADI».

Acest brand de haine autohton a lansat prima colecţie cu genericul „Inspiră sexualitate” la începutul anului 2012, după care au urmat zeci de colecţii tematice care au redat concis imaginea femeii ultra-moderne şi elegante, iar „alegerile vestimentare se bazeaza doar pe trăirile interioare”.

„Până în prezent am adunat premii naţionale şi internaţionale precum titlul «Tendinţa anului» în cadrul concursului internaţional «Dress of the World», titlul de frunte în cadrul „Bătălia stiliştilor” din Moldova”, se menționează pe site-ul companiei.

3102
Tagurile:
Piața rusă, Nikita Rinadi, Anișoara Loghin, Moldova
Tematic
(VIDEO) Anișoara Loghin a aflat vești triste despre Chirtoacă chiar în DIRECT
(FOTO) Anișoara Loghin, în top „Cele mai focoase blonde ale Moldovei”
Anișoara Loghin dezvăluie secretul unui păr blond frumos și sănătos
NUNTA: "Anişoara Loghin - o mireasa Cosânzeană!"

Загрузка...