Diana Shurygina

(VIDEO) Diana Șurâghina, hărțuită de un vlogger, a făcut acces de isterie

1208
Diana Șurâghina a revenit în atenția marelui public, după ce un vlogger rus i-a provocat reacții isterice într-un local din Moscova

CHIȘINĂU, 27 iun — Sputnik. Vedeta Diana Șurâghina, devenită superstar al internetului după o istoria scandaloasă legată de un pretins viol, a revenit în atenția publicului într-un video publicat de vloggerul rus Dmitri Torin.

Vloggerul a intrat într-un local din Moscova, unde Șurâghina este angajată în calitate de baristă, rugând-o să-i prepare o „cafea cu coniac la fundul paharului" ("кофе с коньячком на донышке").

În loc de cafea, Torin a primit doar cuvinte dure din partea tinerei. Mai mult, ea l-a avertizat că va chema poliția. Aruncându-și hainele de lucru, "victima violului" a ieșit în stradă, unde a început să țipe isteric, afirmând că este amenințată de vloggerul rus.

Diana Șurâghina a devenit cunoscută la vârsta de 16 ani, după o serie de emisiuni la un post central de televiziune, în care a încercat să povestească despre un viol, al cărei victimă ar fi fost și care ar fi fost comis de doi tineri. Unul dintre ei, Serghei Semionov, a fost condamnat  la trei ani închisoare.

Ulterior, afirmațiile contradictorii, dezvăluirile despre modul ei de viață (consum de alcool, droguri și promiscuitate sexuală) au revoltat opinia publică din Rusia, care a cerut achitarea tânărului condamnat.

Când Diana Șurâghina a fost întrebată la una dintre emisiuni, dacă a consumat alcool în seara pretinsului viol, tânăra a declarat că a avut „un pic de votcă pe fundul paharului", chiar dacă martorii susțineau că aceasta era într-o stare avansată de ebrietate. Expresia "un pic pe fund" a devenit motiv de glume și de inspirație pentru mai multe caricaturi în spațiul virtual.

1208
Tagurile:
isterie, barista, Vlogger, viol, Scandal, Diana Șurâghina, Rusia

Загрузка...