Angela Gonța

Angela Gonța la un briefing de presă și despre necrolog

334
(reînnoit 12:47 11.04.2017)
Angela Gonța s-a apucat să critice jurnaliștii, care potrivit ei, „schimbă chipiul în funcție de putere”

CHIȘINĂU, 11 apr — Sputnik. Jurnalista Angela Gonța și fostă soție a ex-premierului Vlad Filat a început să dea lecții de jurnalism profesionist pe Facebook și a încercat să se poziționeze de partea cealaltă a microfonului, de partea celui care răspunde la întrebări.

Într-o postare recentă pe Facebook, mai precis din 8 aprilie, Angela Gonța a postat o fotografie la tribună, având în față mai multe microfoane și a scris „Briefing. Fără întrebări, vă rog”.

Angela Gonța, postare Facebook, captură ecran
Angela Gonța, postare Facebook, captură ecran

Comentariile și like-urile au curs șir după această postare. Internauții au întrebat-o dacă „tânjește după microfon” și a fost invitată în clădirea renovată a Parlamentului. Jurnalista le-a răspuns că „acum te duci la conferințe și întrebări nu trebuie de pus. Cât acolo de cărat un microfon”, iar referitor la reîntoarcerea în parlament pe post de reporter a scris că nu trece „facecontrolul”.

Angela Gonța, comentarii la postare pe Facebook, captură ecran
Angela Gonța, comentarii la postare pe Facebook, captură ecran

Într-o altă postare mai proaspătă, din 11 parilie, Angela Gonța s-a apucat să critice jurnaliștii, care potrivit ei, „schimbă chipiul în funcție de putere”. Referindu-se la jurnaliștii tineri, ea zice că îi înțelege, motivându-le alegerile prin aspirația spre vedetism și vor învăța din propriile greșeli, dar nu-i înțelege pe cei care au deja de toate, și bunăstare, și un nume. Jurnalista se arată nedumerită „de ce să-ți murdărești necrologul”.

Angela Gonța, postare Facebook, captură ecran
Angela Gonța, postare Facebook, captură ecran

Deocamdată, până la ora la care a fost scrisă această știre, nu a reacționat și nu s-a autosesizat niciun jurnalist, probabil și pentru că încă nu a dat nume.

334
Tagurile:
Angela Gonța, Moldova
Tematic
Angela Gonța: „Poate îi seamănă fizic lui tat-său, dar umorul e a lu mă-sa 100%”
Angela Gonța: Toți bărbații căminului își făceau drum prin camera noastră. Seara
Angela Gonța: dacă dragoste nu e, facem!

Загрузка...