Anişoara Loghin şi Dorin Chirtoacă

Soția lui Ghimpu a vorbit despre conflictul dintre Chirtoacă și Anișoara Loghin

3665
(reînnoit 12:40 06.12.2016)
Soția liderului Partidului Liberal, Mihai Ghimpu a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre conflictul dintre Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin.

CHIȘINĂU, 6 dec — Sputnik. Potrivit Dinei Ghimpu, "tinerii trec prin greutăți de moment, pe care trebuie să încercăm să le trecem cu demnitate". Ea a precizat, prin exemplul propriu, că în tinerețe se întâmplă multe lucruri și acum recunoaște că „în trecut divorța cu soțul ei de zece ori pe zi", lăsând să se înțeleagă că mai există șanse pentru cuplul Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin.

„Odată chiar am hotărât să ne separăm și nu am fost împreună o jumătate de an. Nu avem încă minte amândoi. Pe urmă am înțeles că nu putem trăi unul fără altul", a mărturisit aceasta.

Soția lui Mihai Ghimpu a mai menționat că este sigură că același lucru se întâmplă la toate cuplurile tinere. 

Aceste declarații au fost făcute în cadrul emisiunii „O seară perfectă” difuzată la un post privat de televiziune.

Anterior Sputnik Moldova-România relata despre faptul că Dorin Chirtoacă anunțase că divorțează de soția sa, jurnalista Anișoara Loghin, după care era surprins alături de o altă blondă într-un magazin din București, iar motivul divorțului ar veni anume din adresa primarului de Chișinău. 

3665
Тема:
Relația dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă (20)
Tematic
Internauții dezvăluie de ce Anișoara Loghin l-a părăsit pe Dorin Chirtoacă

Загрузка...