Andreea Marin

Cauza pentru care a divorțat Andreea Marin. Ce scrie în motivarea oficială

444
În ultima vreme, Andreea Marin a postat pe pagina sa de Facebook diverse mesaje de dragoste din care se deduce că a fost afectată de tristul eveniment din viața ei. Care sunt motivele divorțului, menționate în motivarea oficială.

BUCUREȘTI, 16 noi — Sputnik. În motivarea oficială pentru divorțul de Tuncay Ozturk, Andreea Marin invocă incompabilitatea între valori și aspirații dintre ea și fostul ei soț. 

Aceste incompatibilități au condus la instalarea unei stări de tensiune și înstrăinare între cei doi, stare care a afectat-o puternic pe Andreea Marin.

„Din nefericire, pe parcursul căsătoriei au apărut neînţelegeri între noi, ca rezultat al unei incompatibilităţi între valorile şi aspiraţiile noastre, descoperite în timp. Acestea au dus la alterarea relaţiei, generând în ultimul timp între noi o stare de tensiune implicită, care mă afectează în mod grav şi care ne-au făcut să fim, practic, separaţi. Încercările mele repetate de a găsi un compromis nu au dat rezultatele aşteptate", se arată în motivarea oficială referitoare la divorț.

444
Tagurile:
Scandal, Motive, Valori, Divorț, Andreea Marin, Andreea Marin, România
Tematic
Andreea Marin divorțează de cel de-al treilea soț

Загрузка...