Melania Trump

Zece detalii despre soția lui Donald Trump

95
(reînnoit 11:32 10.11.2016)
În următori patru ani, președintele SUA va fi miliardarul Donald Trump. Soția lui, modelul Melania Trump, va devenit prima doamnă a țării. Portalul RBC enumeră zece detalii relevante despre cea de-a doua jumătate a următorului șef al statului american.

CHIȘINĂU, 10 nov — Sputnik. Trump a devenit cea de-a doua prima doamnă care s-a născut în afara SUA. Prima a fost englezoaica Luisa Adams, soția celui de-al șaselea președinte al SUA, John Quincy Adams.

Melania este originară din Slovenia. A studiat la Universitatea din Ljubljana, specialitatea arhitectură și design, însă nu a mai absolvit-o, preferând să se mute la Milano, unde și-a început cariera de model.

Melania este mai tânără decât soțul ei cu 24 de ani (ea are 46 de ani) și este cea de-a treia soție a lui Trump. Aceștia au împreună un fiu de zece ani — Barron.

Nunta cu Melania l-a costat pe Trump cel puțin un milion de dolari.

Melania Trump a fost ambasadorul filialei americane a Crucii Roșii între 2005-2009.

Melania este prima soție de președinte care a pozat nud. În ianuarie 2000, pozele ei au apărut pe coperta revistei britanice GQ.

Aceasta deține o afacere — un brand de bijuterii Melania Timepieces & Jewelry, care a fost lansat în anul 2010. În afară de bijuterii, sub acest brand sunt produse ceasuri și cosmetice.

Melania vorbește cinci limbi: slovenă, engleză, franceză, sârbă și germană.

Potrivit sondajelor, ea riscă să devină cea mai nepopulară soție de președinte din toată istoria SUA, scrie Washington Post. Până în prezent, cea mai nepopulară prima doamnă a fost Hillary Clinton.

Doamna Trump planifică să se ocupe de drepturile femeilor și copiilor. Despre aceste lucru ea a povestit în timpul campaniei electorale a soțului în statului Pennsylvania. Una din direcțiile activității ei va deveni apărarea copiilor și adolescenților de hărțuirile în rețelele de socializare.

95
Tagurile:
Melania Trump, Donald Trump, Alegerile prezidențiale din SUA, Melania Trump, Donald Trump, SUA
Tematic
Tinerețea fierbinte a primei posibilei „First lady” fotomodel. FOTO (18+)

Загрузка...