Валентина Рубцова

Eroina serialului „SAȘATANIA” își caută dragostea la DOM-2

2443
(reînnoit 14:08 04.11.2016)
Valentina Rubțova a făcut cunoștință cu participanții de la reality-showul DOM-2. Actrița a vizitat platoul emisiunii și s-a plâns pe problemele sale de familie. Potrivit ei, soțul nu o mai iubește și îi aruncă mâncarea, scrie portalul StarHit.

CHIȘINĂU, 3 noi — Sputnik. Începând cu 14 noiembrie, canalul TNT dă start noului sezon al serialului „SAȘATANIA”, unde principalul rol este jucat de Valentina Rubțova. Actrița a rămas în memoria telespectatorilor prin rolul unei soții exemplare, dar exigente. Cu toate acestea, în afara ecranului, se pare că femeia se confruntă cu mari probleme în familie. Pentru a-și găsi un sprijin, Rubțova a decis să ceară un sfat în cadrul reality-show-ului "Dom-2".

Într-un video exclusiv, obținut de cei de la portalul StarHit, ea povestește despre relația sa cu soțul. Potrivit Valentinei, bărbatul nu o mai iubește. Moderatorul emisiunii, Vlad Kadoni, a întrebat-o la cine a venit.

"Nu la cineva, ci de la cineva. Sunt căsătorită de opt ani. Vreau să schimb ceva. Timp de mai mulți ani totul a fost bine. Acum el îmi aruncă mâncarea pe care i-o gătesc și se alimentează în niște localuri, flirtând cu niște cucoane", s-a plâns Valentina.

Actrița a menționat că în astfel de relații există și părți pozitive. "Nu îi pasă cum arăt, dacă sunt grasă sau slabă. Recent și-a făcut un tatuaj cu numele meu", a povestit Valentina participanților la reality-show. Portalul StarHit a reușit să afle care au fost intențiile adevărate ale Valentinei Rubțova la DOM-2.

"Am venit la Dom-2 pentru că relațiile mele cu soțul au început să se răcească. Am vrut să schimb ceva, să cer un sfat. Ce a ieșit — veți vedea. Mi-a plăcut acolo, sunt oameni buni, frumoși. „Dom — 2" e un proiect minunat. De ce nu aș veni aici? Mă aflu a doua oară pe platoul de filmare, iar anterior m-am filmat cu aceleași decoruri la emisiunea "Bolșaia Raznița". Apropo, în anul 2008 am parodiat-o aici pe Xenia Borodina. Ieri am petrecut o jumătate de zi acolo și am comunicat foarte bine cu participanții. Cred că trebuie să ne vedem mai des", a povestit actrița.

Unul dintre participanții la emisiunea Dom-2, Ilia Iabbarov, a fost șocat să o vadă pe Rubțova în platou. "Vreau să trăiesc un pic aici", spune actrița în cameră. Ea afirmă că nu vrea să-și înșele bărbatul, ci doar să-și "construiască dragostea".

Ilia s-a autopropus în calitate de iubit, iar Valentina l-a întrebat: "Cine ești?". Iabbarov a fost mirat, pentru că presupunea că îl cunoaște o țară întreagă.

Reamintim că Valentina Rubțova ia parte a filmări împreună cu Gaidulean în serialul „SAȘATANIA” din anul 2013. Producția reprezintă un spin-off al serialului "Univer". Personajele, pe care îi joacă Valentina și Andrei în serial au crescut și și-au înființat o familie. În sezonul doi, tânăra familie își procură un apartament prin ipotecă, iar Sașa, care lucrează în calitate de manager de asigurări, depune toate eforturile pentru a-și întreține familia.

2443
Tagurile:
TNT, Dom-2, Valentina Rubțova, Federația Rusă
Tematic
Pavel Volea și-a mutat familia în Spania

Загрузка...