Igor Dodon

Consiliul Suprem de Securitate, convocat de Dodon: 4 chestiuni pe ordinea de zi

49
(reînnoit 17:33 02.12.2019)
Președintele Igor Dodon a anunțat convocarea Consiliului Suprem de Securitate - pe agenda ședinței vor figura mai multe chestiuni: ”furtului miliardului”, securitatea energetică, Aeroportul Internațional Chișinău și scandalul interceptărilor.

CHIȘINĂU, 2 dec - Sputnik. În această săptămână va fi convocat Consiliul Suprem de Securitate. Anunțul a fost făcut de președintele Igor Dodon după ședința de lucru cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi și cu prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu.

”Astăzi, în calitate de președinte al țării și al Consiliului Suprem de Securitate, am luat decizia să convoc Consiliul în noua componență, cu patru subiecte în ordinea de zi”, a anunțat Dodon.

Șeful statului a precizat că va fi vorba despre ”furtul miliardului”, precizând că este interesat să fie aflată poziția noului procuror general la acest subiect. Al doilea subiect ține de sectorul energetic. Dodon a precizat că nu există certitudinea în privința tranzitului de gaze prin Ucraina, iar scenariile de alternativă urmează a fi discutate în cadrul Consiliului.

Al treilea subiect vizează Aeroportul Internațional Chișinău. Totodată, urmează să fie pus în discuție scandalul interceptărilor.

Președintele a anunțat că ședința CSS va avea loc miercuri, 4 decembrie, iar după ședință va fi organizată o conferință de presă pentru a anunța care vor fi deciziile luate.

49
Tagurile:
Consiliul Suprem de Securitate, Igor Dodon
Tematic
Alegeri în Chişinău: Pentru cine au votat Igor Dodon, Maia Sandu şi Zinaida Greceanîi
Igor Dodon s-a întâlnit cu liderul de la Tiraspol: Despre ce au discutat - Video
Răbdarea i-a ajuns la os: Declarația tranșantă a președintelui Igor Dodon
Igor Dodon, despre coaliția PSRM-ACUM: Lucrurile se pot schimba săptămâna viitoare
Igor Dodon s-a întâlnit cu ambasadorul SUA la Chișinău: Despre ce au discutat - Video
Igor Dodon i-a expediat un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis

Загрузка...