Bordel

Îngrozitor: Iată ce a făcut un avocat din Capitală cu o minoră de doar 13 ani

457
(reînnoit 19:38 09.07.2019)
Un avocat își va petrece următorii 15 ani după gratii după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră de 13 ani.

CHIȘINĂU, 9 iul – Sputnik.  Un avocat a fost condamnat la l5 ani de închisoare de judecătoria Chișinău, sediul Ciocana. Acesta este învinuit de trafic de copii.  

Conform materialelor cauzei, inculpatul a elaborat din timp un plan infracțional. Avocatul a convins o tânără de 13 ani să întrețină relații sexuale cu el. Acesta s-a folosit de poziția de vulnerabilitate a victimei. Fiind tânără și dintr-o familie social vulnerabilă a acceptat să locuiască în apartamentul său din Chișinău.

Acolo avocatul întreținea relații sexuale cu minora în schimbul banilor. Astfel, în perioada anilor 2016-2018, inculpatul, a exploatat sexual victima minoră în apartamentul său. Pentru serviciile sexuale, tânăra primea între 150 și 400 de lei pentru fiecare raport sexual.

Urmare a probatoriului administrat și cercetat în instanța de judecată, în pofida negării învinuirii aduse, inculpatul a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunii de trafic de copii. Acesta a fost a fost condamnat la 15 ani închisoare, cu privarea de dreptul de a ocupa funcții și exercita activități legate de protejarea drepturilor și intereselor minorilor pe un termen de 5 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis. 

Sentința este cu drept de atac la Curtea de Apel Chișinău.

457
Tagurile:
Minoră, capitală, Avocat
Tematic
Terifiant: Șase tineri au violat o minoră și au aruncat-o de la etajul 7 - Foto
„Business Lady”: O minoră de 16 ani vindea pistoale și gloanțe prin Chișinău - Video
De groază: Minoră, răpită și violată timp de câteva ore - Detalii

Загрузка...