Restaurant, poză simbol

Boschetar, uitat peste noapte într-un restaurant din Chişinău, a făcut prăpăd la bucătărie

741
(reînnoit 16:33 03.03.2019)
Incidentul a avut loc într-un local din sectorul Buiucani al Chişinăului.

CHIŞINĂU, 3 mart - Sputnik. Administratorul unui restaurant din Chişinău, a găsit, la deschiderea de dimineaţă a localului, un boschetar care s-a dovedit a fi în comă alcoolică.

Incidentul a avut loc într-un local din sectorul Buiucani al Chişinăului. Potrivit poliţiei, care a primit mărturii de la administratorul în cauză, restaurantul a fost închis la ora 3:00, odată cu plecarea angajaţilor, după ce ultimii clienţi au părăsit localul la ora 1:00.

Se pare că nu toţi vizitatorii au plecat, întrucât un boschetar a rămas singur în interior, care, la vremea plecării angajaţilor, dornea sub o masă la primul etaj, neobservat de nimeni.

Trezindu-se la un moment dat, acesta a intrat în bucătăria restaurantului, a băut o sticlă de Whiskey şi una de Martini şi a măncat pe săturate fructe exotice.

Acesta a chemat imediat poliția și ambulanța, care au constatat coma alcoolică, iar apoi a fost transportat imediat şi internat la Spitalul Sfânta Treime.

Pentru daunale cauzate, individului i se va intenta proces-verbal şi riscă o amendă d epână la 90 de unități convenționale (4500 de lei).

741

Загрузка...