Igor Dodon

Igor Dodon și-a exercitat dreptul la vot: Iată ce a declarat președintele - Video

344
(reînnoit 12:50 24.02.2019)
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat că a votat pentru un viitor mai bun pentru țara sa.

CHIȘINĂU, 24 feb – Sputnik. Președintele Igor Dodon a mers împreună cu familia la secția de votare pentru a-și exercita dreptul la vot.

Acesta a declarat că de mâine lucrurile în Republica Moldova ar putea să se schimbe dacă cetățenii vor alege conștiincios. El s-a arătat nemulțumit de actuala guvernare și își dorește ca aceasta să se schimbe.

”În Republica Moldova peste 80 la sută din cetățenii mei nu sunt mulțumiți cum stau lucrurile. Marea majoritate spune că țara merge într-o direcție greșită. Astăzi concetățenii noștri au posibilitatea să schimbe aceste lucruri. Totul depinde de fiecare persoană în parte sau va rămâne așa cum a fost în ultimii ani. În opinia mea a fost o situație urâtă, dezastruoasă pe multe sectoare și dacă vor să schimbe lucrurile pot astăzi să iasă la vot să le schimbe”, a declarat Igor Dodon.

Acesta a mai spus că fiecare vot contează, iar oamenii trebuie să își onoreze obligațiunile de cetățeni ai Republicii Moldova.

”Eu îndemn toți cetățenii țării noastre să fie foarte activi. Nu vă dați speriați, cumpărați. Nu vă temeți că vă vor elibera din funcțiile care le dețineți. Mă refer la funcționarii publici pentru că știu că sunteți la această etapă impuși să votați pentru anumite partide”, a mai declarat președintele țării noastre.

325 de concurenţi electorali luptă pentru fotoliile de deputaţi în cele 51 de circumscripţii uninominale. 269 sunt susţinuţi de partide, iar 56 - independenţi. Aceştia pot fi aleşi doar de către alegătorii care au domiciliul în circumscripţia uninominală în care concurează. În fiecare va fi ales un singur parlamentar.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

 

344
Tagurile:
Igor Dodon, Moldova, alegeri parlamentare
Тема:
Rezultatele alegerilor parlamentare din Republica Moldova 2019 (61)
Tematic
Prezența la vot on-line la alegerile Parlamentare din 24 februarie din Republica Moldova
Câți moldoveni au votat până la ora 11:00 - categoriile de vârstă

Загрузка...