Iarmarocul de Crăciun

Conducerea Republicii Moldova a venit cu mesaje în ziua de Crăciun

80
(reînnoit 12:21 07.01.2019)
La 7 ianuarie este sărbătorit pe stil vechi Crăciunul sau Nașterea Domnului. În Moldova, Crăciunulse prelungește şi în ziua următoare, 8 ianuarie.

CHIȘINĂU, 7 ian – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, le-a adresat tuturor cetățenilor, care sărbătoresc astăzi Crăciunul, sincere urări de bine.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook șeful statului a scris că, astăzi majoritatea concetățenilor noștri sărbătoresc Nașterea Domnului – cel mai important eveniment al iernii.

”Împreună cu familia, respectăm tradițiile care ne-au fost transmise de părinții, bunicii și străbunicii noștri și, în fiecare an, sărbătorim Crăciunul pe stil vechi. Din partea familiei mele, vă transmitem cele mai sincere urări de bine! Să aveţi parte de sărbători frumoase, luminate de gînduri bune!”, a scris Dodon.

Crăciun fericit alături de cei dragi le-a urat cetățenilor, la fel pe pagina sa de socializare, și premierul Pavel Filip.

La 7 ianuarie este sărbătorit pe stil vechi Crăciunul sau Nașterea Domnului. În Republica Moldova, Crăciunul este sărbătoare legală și se prelungește şi în ziua următoare, 8 ianuarie.

80
Tematic
Putin: Felicitare de Crăciun
Cum fac gospodinele din Moldova tradiţionalii crăciunei - VIDEO
De cinci ani, moldovenii sărbătoresc Crăciunul de două ori

Загрузка...