Sărbătoarea naţională Ziua Vinului

Evenimentul săptămânii: Moldova, ospitalieră ca întotdeana, dar și mai deschisă lumii

44
(reînnoit 09:24 03.09.2018)
Moldova își deschide frontierele pentru toți doritorii de aventuri turistice. Oricine este liber să descopere trasee pitorești, cu destinații culturale, istorice, gastronomice și, desigur, vitivinicole.

CHIȘINĂU, 3 sept – Sputnik. Republica Moldova va deveni, în premieră, Capitala Mondială a Turismului Vinicol. Timp de două zile, peste 200 de vizitatori din 70 de țări ale lumii vor aborda subiecte din domeniu și vor explora destinații cu gust autentic, în cadrul ”Conferinței Globale a Turismului Vinicol”, ediția a III-a.

Evenimentul este organizat de Organizația Mondială a Turismului în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova. Conferința se va desfășura în perioada 6-7 septembrie și constituie o reconfirmare a faptului că țara noastră a devenit un lider mondial în domeniul vitivinicol, alături de țări precum Georgia, Argentina, Chile, cu un potențial enorm pentru turismul vitivinicol. 

Evenimentul este o oportunitate pentru a continua campania națională de promovare a Republicii Moldova ca destinație turistică, intitulată „Fii Oaspetele Nostru” (“Be Our Guest”), sub egida brandului turistic de țară „Pomul vieții”. Acțiunea își propune să încurajeze cetățenii moldoveni, inclusiv pe cei din diasporă, să devină ambasadori ai călătoriilor în Republica Moldova și să-și invite prietenii de peste hotare să o viziteze.


44
Tagurile:
oaspeți, invitație, Conferința Globală a Turismului Vinicol, Republica Moldova
Tematic
Exporturile de vinuri moldovenești: Cifre și fapte
Americanilor, ce vă mai plac vinurile moldovenești…
Moldovenii preferă vinul de casă. Din trei motive
Ce crede președintele moldovean Igor Dodon despre vinurile românești

Загрузка...