Dosar penal, verdict, cătușe, gratii

Poliția a reținut bestiile care au bătut-o pe tânăra de la Ialoveni VIDEO

377
(reînnoit 10:42 06.11.2017)
Cinci persoane, patru bărbați și o tânără, care au bătut-o până la sânge, au umilit-o și posibil violat-o pe tânăra din Ialoveni și au mai filmat cum fac toate aceste crime, sunt reținute de poliție.

CHIȘINĂU, 6 nov — Sputnik. Inspectoratul General al Poliției informează printr-un comunicat de presă că i-au reținut pe cei care au comis cazul grav de violență asupra tinerii din Ialoveni, care s-a dovedit că are doar 16 ani, nu 17 așa cum a scris anterior presa, scrie Sputnik.md.

Cazul a avut loc în noaptea de 24 spre 25 octombrie curent, în raionul Ialoveni, poliția fiind sesizată în data de 4 noiembrie de un cetățean care a expediat un material video pe care era fixat momentul în care tânăra a fost bătută, abuzată, dezbrăcată și, posibil, după cum a scris presa duminică, violată.

Imediat, angajații Inspectoratului de Poliție Ialoveni, în comun cu cei de la Inspectoratul Național de Investigații, au demarat investigațiile necesare, în urma cărora au fost reținute cinci persoane, patru bărbați cu vârsta cuprinsă între 20 și 27 de ani, originari din Ialoveni, Cantemir, Călărași și o tânără de 18 ani, din Ocnița.

De asemenea, poliția a solicitat intervenția specializată și calificată a Centrului Internațional "La Strada", pentru a acorda minorei asistența psihologică și juridică necesară.

Poliția continuă acțiunile de urmărire penală pe acest caz.

 

377
Tagurile:
Tânără bătută, Ialoveni, Moldova

Загрузка...