Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin

Ce cadou a primit Dorin Chirtoacă de Hramul Orașului. Cum se numește asta?

8695
(reînnoit 13:30 14.10.2017)
În timp ce primarul general interimar de Chișinău, Nistor Grozavu, se află la liturghia oficiată în cadrul Catedralei Mitropolitane, edilul Capitalei Dorin Chirtoacă, adună "cadouri".

CHIȘINĂU, 14 oct — Sputnik. Primarul de Chișinău Dorin Chirtoacă nu a uitat sa-i felicite pe chișinăuieni cu ocazia Hramului Orașului. În maniera sa, el a enumerat realizările din anii de activitate în calitate de primar general de Chișinău, mai puțin menționând despre insuccese. Felicitarea fost postată pe o pagină de socializare și s-a lăsat cu multe comentarii din partea internauților, unii arătându-se nemulțumiți de acțiunile întreprinse de Chirtoacă pe parcursul activității sale.

Probabil simțindu-se singur în această zi, în care de obicei era în centrul orașului, alături de chișinăuieni, Dorin Chirtoacă, încearcă să strângă milă din partea cetățenilor.  Chirtoacă a scris pe pagina sa de facebook despre "cadoul de hram" oferit lui și familiei sale.  Numai că, primarul nu prea înțelege "Cum se numește asta?" În speranță că poate îi vor explică cetățenii.

 

 

8695
Tagurile:
Hramul orașului, Facebook, Primarul de Chisinau, Nistor Grozavu, Dorin Chirtoacă, Moldova
Tematic
Declarația de ultimă oră a lui Ghimpu despre referendumul contra lui Chirtoacă
Dorin Chirtoacă - două variante de evadare din țară
VIDEO - Chirtoacă plânge că nu are familie și copii. Reacția Anoșoarei Loghin
(VIDEO)Chirtoacă în lacrimi: Există riscul să nu mai am nici familie, nici copii

Загрузка...