Ploaie

Vremea se va răci brusc. Vin ploile și frigul

932
(reînnoit 17:09 04.09.2017)
Pentru luni s-au anunțat ploi și răcirea bruscă a vremii, doar că cetățenii Republicii Moldova țării nu pot să se documenteze în acest sens pentru că site-ul Serviciului Hidrometeorologic de Stat nu funcționează.

CHIȘINĂU, 4 sep — Sputnik. Pe parcursul zilei de duminică, site-ul Serviciului Hidrometeorologic de Stat meteo.md nu a funcționat. Responsabilii de la acest Serviciu nu au dat nicio explicație de ce site-un nu merge. Totodată, corespondenții Sputnik Moldova au sunat la telefoanele funcționarilor acestei instituții, dar nimeni nu a răspuns.

Vom nota că este extrem de nepotrivit momentul în care Serviciul Hhidrometeorologic de Stat a sistat activitatea site-ului sau poate a trecut pe altul (ceea ce este puțin probabil, dat fiind că meteo-md este un domeniu extrem de indexat). Și asta pentru că de luni vin ploile și vremea se va răci brusc. Dar care vor fi gradațiile în termometre și cât de tare va ploua oamenii nu pot să știe, cel puțin nu se pot documenta de pe sursa cea mai avizată.

932
Tagurile:
vreme, Ploaie, frig, Rece

Загрузка...