Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin

Filmele care urmau inspire povestea de dragoste dintre Dorin și Anișoara

1210
(reînnoit 19:49 27.04.2017)
Vezi aici ce filmele ar fi urmat să inspire povestea de dragoste a Anișoarei Loghin și a lui Dorin Chirtoacă

CHIȘINĂU, 27 apr — Sputnik. În octombrie 2016 Dorin Chirtoacă a anunțat că divorțează de Anișoara Loghin, după nici jumătate de an de căsnicie. Relația dintre cei doi a fost o perioadă îndelungată deliciul presei de la Chișinău.

Probabil cei doi și-au dorit din tot suflet o relație ca în filmele romantice. În anul 2014, Anișoara Loghin a prezentat pentru portalul Perfecte.md o listă a filmelor de dragoste preferate care, se pare, urmau să devină o sursă de inspirație pentru marea sa dragoste.

Însă, fie că scenariu sau regia acestor pelicule nu i-au fost pe plac lui Dorin, fie acesta nu a mai reușit să le privească din cauza programului prea încărcat de la primărie. Probabil, dacă ar fi fost mai atent la această listă, care l-ar fi ajutat să înțeleagă gândurile ascunse ale fostei iubite, istoria celor doi ar fi avut o cu totul altă evoluție.

Iată lista filme de dragoste preferate de Anișoara:

1. Lake House. Doi tineri își descoperă sentimentele reciproce, având un singur punct comun: o casă de pe malul unui lac, în care fiecare dintre ei a locuit în perioade diferite. Timpul devine inamicul cuplului, iar ca să înțelegi această poveste sinuoasă trebuie să fii atent la fiecare detaliu.

2. The Notebook. Este una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din toate timpurile, în viziunea mea. O istorie despre dragostea fără limite.

3. Sweet November. Un film ce aduce în prim plan doi actori minunați (Keanu Reeves și Charlize Teron), dar și o coloană sonoră memorabilă. Totuși, ceea ce uimește este linia subiectului- cum îți trăiești iubirea atunci când mai ai de trăit doar câteva luni.

4. Love me if you dare. O poveste de dragoste care începe de la un pariu, evoluează într-un joc, adesea umilitor și chiar periculos.

5. If only. Un film ce ne învață cât de prețios este fiecare moment trăit, iar lecția este ca trebuie să prețuim fiecare clipă alături de persoana iubită, pentru că ar putea fi ultima.

1210
Tagurile:
If only, Love me if you dare, Sweet November, The Notebook, Lake House, Filme de dragoste, Lista, Anișoara Loghin, Dorin Chirtoacă, Republica Moldova
Tematic
Înainte de căsătorie Anisoara Loghin s-a izolat în padure pentru câteva zile
Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin, surprinși împreună în noaptea Învierii
(FOTO) Despre Anișoara Loghin: Divorţul se pare că i-a priit focoasei blonde
Anișoara Loghin e unica și ultima șansă a lui Mihai Ghimpu, iată de ce
Anișoara Loghin ar fi vinovată de divorț - înainte de nuntă ea a ...
Vama Palanca

Incredibil: Iată ce a găsit un câine într-o mașină la vamă - VIDEO

116
(reînnoit 16:00 14.09.2020)
Zeci de mii de țigări ascunse în podeaua unui autoturism au fost depistate la frontieră de către vameși după ce câinele Dunai le-a sugerat ascunzișul.

CHIȘINĂU, 14 sept. - Sputnik. Potrivit informațiilor oferite de Poliția de Frontieră, cazul a fost înregistrat la postul vamal Giurgiulești. Țigările erau transportate într-un autoturism marca Renault, cu numere de înmatriculare emise de autoritățile moldovenești. Vameșii au supus automobilul unor verificări minuțioase, după ce au primit niște indicii despre contrabandă. Ei au implicat în operațiune și câinele de serviciu - Dunai.

Vameșii au contracarat o  tentativă de contrabandă cu țigări
Vameșii au contracarat o tentativă de contrabandă cu țigări

Patrupedul a semnalat prezența produselor din tutun în partea din spate a mașinii. În urma verificărilor, vameșii au depistat 37 280 de țigări - peste 1800 de pachete cu timbre de acciz ale Republicii Moldova. Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul intenționa să le comercializeze pe piața neagră din Uniunea Europeană.  

Țigările au fost ridicate și confiscate, iar mijlocul de transport a fost indisponibilizat. Cercetările continuă pentru ca oamenii legii să stabilească toate circumstanțele cazului și să aplice corect sancțiunile prevăzute de legislația în vigoare. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

116
Tagurile:
Vamă, mașină, Câine

Загрузка...
Birou Vamal Albița, România

Decis: Moldovenii care revin din „Zona Roșie” pot părăsi țara fără a fi amendați

1072
(reînnoit 08:31 13.09.2020)
Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a luat decizia care le oferă cetățenilor aflați în izolare posibilitatea de a părăsi teritoriul Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 13 sept – Sputnik. Moldovenii aflați în regim de carantină obligatorie după revenirea în țară din unul din statele clasificate ca „zonă roșie”, vor putea părăsi teritoriul Republicii Moldova fără a încălc legea și a plăti amendă.

Asta după ce vineri, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis abrogarea punctului 5.7. din Hotărârea nr. 26 din 21 august 2020, care interzicea părăsirea teritoriului țării noastre pentru persoanele aflate în regim de autoizolare de 14 zile, în locurile determinate.

Amintim că pe 11 septembrie a fost actualizată lista cu statele de la întoarcerea din care cetățenii moldoveni sunt obligați să completeze fișa epidemiologică și să respecte regimul de autoizolare de 14 zile. Printre statele care impun autoizolarea sunt și cele aflate în „zona roșie”, dar care sunt doar tranzitate. După actualizare, lista cuprinde un număr de 54 de țări printre care cele în care sunt un număr mare de moldoveni.

Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, începând cu 14 septembrie 2020
Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, începând cu 14 septembrie 2020

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

1072
Tagurile:
Izolare, Moldoveni

Загрузка...

În Georgia s-au încheiat exercițiile “Noble Partner 2020”. Ce căută militarii NATO în țară

0
(reînnoit 20:45 21.09.2020)
Organizatorii declară că scopul acestor exerciții este sporirea capacității de apărare a Georgiei, SUA și statelor partenere, precum asigurarea stabilității în regiunea Mării Negre. Experții consideră însă că scopul este cu totul altul.

În Georgia s-au încheiat exercițiile internaționale “Noble Partner 2020”. Pentru a participa la manevre, în țară au sosit aproximativ 3 mii de militari din SUA, Polonia, Franța, Marea Britanie. Ambasadorul american a declarat că țările vor să îmbunătățească capacitatea de luptă prin eforturi comune și să susțină securitatea în regiunea Mării Negre. Totuși, ce se ascunde în spatele acestor declarații? De ce militarii NATO au ales anume Georgia pentru manevre? Ce crede Rusia despre aceste exerciții?

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tematic
Antrenament sau spectacol: Exercițiile Forțelor Aeriene și ale marinei SUA în Marea Neagră
Butoiul cu pulbere din Mediterană: Turcia și Grecia, exerciții militare rivale
În Belarus au demarat exercițiile militare "Frăția Slavă 2020"

Загрузка...